Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Törölköző Black - GymBeam

Gyártó: GymBeam
Rating:
100 %

A Black törölköző 100 % pamutból készült, amelynek köszönhetően kellemesen puha és jó a nedvszívó képessége. Mérete 50 x 100 cm, ezért praktikus az edzőterembe vagy alátétként edzés közben. Gazdag és élénk színe, valamint GymBeam márkalogója a felső részén el fogja nyerni a tetszésed.

Nincs raktáron
Becsült ár 2 440 Ft

A Black törölköző egy fekete törölköző edzőterembe, amely 100 % minőségi pamutból készült 

A Black törölköző fekete színű és fehér GymBeam márkalogóval láttuk el. Mérete 50 x 100 cm és 100 % minőségi pamutból készült. Összetételének köszönhetően puha és kellemes az érintése. Egyúttal jó nedvszívó tulajdonságokkal és magasfokú ellenállósággal jeleskedik. Alkalmas törölközőnek zuhanyzás után vagy az edzőterembe alátétnek, amelyre edzés közben ülhetünk. 

 

Black törölköző és előnyei: 

  • 100 % pamutból készült
  • puha és kellemes a tapintása
  • jó nedvszívó és gyorsan száradó tulajdonságokkal bír
  • zuhanyzás után vagy alátétnek alkalmas edzés közben 

 

Hogyan tartsuk karban és mossuk a törölközőt? 

A törölközőt 40°C-on mosd, a textillágyító szerek használata azonban nem ajánlott, mert ronthat a törölköző nedvszívó képességén. Szárítógépben is szárítható. A törölközőt nem kell kivasalni, de ha mégis szeretnéd, maximum 150°C-os hőmérsékletet használj. A törölközőt ne fehérítsd és kerüld a vegyi tisztítást.

A vásárlók véleményei

Törölköző Black - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Törölköző Black - GymBeam
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Törölköző Black - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ