Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

The Shield Captain America ételhordó táska - Performa

Gyártó: Performa

A The Shield Captain America ételhordó sporttáska a Hero Marvel kiadásból szép dizájnnal és innovatív funkciókkal jeleskedik. Könnyű, hordozható és merev poliészter nejlonból készült. 3 nagy boxot tartalmaz a főétel számára, 2 hűtőgélt, vitamin, kiegészítő és fehérjeital adagolót, 2 intelligens zsebet az üvegeknek, fehérjeszeleteknek és gyümölcsnek. Akár 8 órán keresztül is frissen tartja az ételt.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 29 900 Ft

A The Shield Captain America termotáska a Hero Marvel limitált kiadásból - 8 órán keresztül is frissen tartja az ételt és az innovatív funkcióival fog meglepni

A The Shield Captain America ételhordó sporttáska a Hero Marvel kiadásból szép dizájnnal, innovatív funkciókkal és a legjobb minőségű anyaggal jeleskedik. Könnyű, hordozható és merev poliészter nejlonból készült. Párnázott vállpántot tartalmaz, amely levehető. Egyszerűen előkészítheted benne az egész napra elkészített ételeidet.The Shield Captain America ételhordó táska


3 nagy boxot tartalmaz a főételnek, 2 hűtőgélt (TSA által jóváhagyott), vitamin, kiegészítő tároló és fehérjeital adagoló, 2 rendkívül intelligens zsebet az üveg, a fehérjeszelet és a gyümölcs számára. A kulcsodnak is saját helye lesz a táskában. A külső hátsó oldalon a fitness napló vagy az újság számára is lesz hely. A The Shield Captain America táska megkönnyíti a munkába vagy a konditerembe vezető utad, ezenkívül az egész napra elkészített ételed 8 órán keresztül friss marad és mindig kéznél lesz. A táska 15,5 liter űrtartalmú.


A The Shield Captain America ételhordó táska tartalma:

  • 3 nagy ételbox
  • 2 hűtőgél
  • dobozka a vitaminok és a kiegészítők számára 
  • 2 nagy oldalsó zseb shaker, üveg vagy fehérjeszelet számára

The Shield Captain America ételhordó táska

A táska méretei

MéretekHosszúságSzélességMagasság
Nagyság (cm) 31,7 21,6 24,1

Hogyan ápoljuk?

Szükség szerint töröljük át a táskát egy nedves törlővel. Kizárólag kézzel mossuk. Ne használjunk semmilyen tisztítószert vagy fehérítőt. Tartsuk szárazon az anyagot.

A vásárlók véleményei

The Shield Captain America ételhordó táska - Performa

Write Your Own Review
Véleményt ír:The Shield Captain America ételhordó táska - Performa
A Te értékelésed
EAN
1234
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

The Shield Captain America ételhordó táska - Performa

A kérdés leírása
Írj választ