The Shield Captain America ételhordó táska - Performa

0%
0% (0)
Gyártó: Performa

A The Shield Captain America ételhordó sporttáska a Hero Marvel kiadásból szép dizájnnal és innovatív funkciókkal jeleskedik. Könnyű, hordozható és merev poliészter nejlonból készült. 3 nagy boxot tartalmaz a főétel számára, 2 hűtőgélt, vitamin, kiegészítő és fehérjeital adagolót, 2 intelligens zsebet az üvegeknek, fehérjeszeleteknek és gyümölcsnek. Akár 8 órán keresztül is frissen tartja az ételt.

Hosszú távon nem elérhető

A The Shield Captain America termotáska a Hero Marvel limitált kiadásból - 8 órán keresztül is frissen tartja az ételt és az innovatív funkcióival fog meglepni

A The Shield Captain America ételhordó sporttáska a Hero Marvel kiadásból szép dizájnnal, innovatív funkciókkal és a legjobb minőségű anyaggal jeleskedik. Könnyű, hordozható és merev poliészter nejlonból készült. Párnázott vállpántot tartalmaz, amely levehető. Egyszerűen előkészítheted benne az egész napra elkészített ételeidet.The Shield Captain America ételhordó táska


3 nagy boxot tartalmaz a főételnek, 2 hűtőgélt (TSA által jóváhagyott), vitamin, kiegészítő tároló és fehérjeital adagoló, 2 rendkívül intelligens zsebet az üveg, a fehérjeszelet és a gyümölcs számára. A kulcsodnak is saját helye lesz a táskában. A külső hátsó oldalon a fitness napló vagy az újság számára is lesz hely. A The Shield Captain America táska megkönnyíti a munkába vagy a konditerembe vezető utad, ezenkívül az egész napra elkészített ételed 8 órán keresztül friss marad és mindig kéznél lesz. A táska 15,5 liter űrtartalmú.


A The Shield Captain America ételhordó táska tartalma:

  • 3 nagy ételbox
  • 2 hűtőgél
  • dobozka a vitaminok és a kiegészítők számára 
  • 2 nagy oldalsó zseb shaker, üveg vagy fehérjeszelet számára

The Shield Captain America ételhordó táska

A táska méretei

MéretekHosszúságSzélességMagasság
Nagyság (cm) 31,7 21,6 24,1

Hogyan ápoljuk?

Szükség szerint töröljük át a táskát egy nedves törlővel. Kizárólag kézzel mossuk. Ne használjunk semmilyen tisztítószert vagy fehérítőt. Tartsuk szárazon az anyagot.

További Információ
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Kiegészítők
EAN 1234
Termék kód 42029291: ---- Cestovné tašky a vaky, tašky na toaletné potreby, plecniaky, ruksaky a športové tašky a vaky
Főkategória Ételhordó táskák
Egyéb kategóriák Kellékek
Sport- és Ételhordó táskák

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews The Shield Captain America ételhordó táska - Performa
Write Your Own Review
Véleményt ír:The Shield Captain America ételhordó táska - Performa
Your Rating
Szín Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ