Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Súlymellény 0-20 kg – GymBeam

Gyártó: GymBeam

A Súlymellény 0-20 kg egy sportmellény, amit súlyokkal vagy 0-20 kg súlyú vizes palackokkal lehet megtölteni. Ez könnyedén igazítja az edzés nehézségét az igényeidhez és tapasztalataidhoz. A mellénynek 2 tágas zsebe van elöl és hátul, amelyeket a súlyok elhelyezésére valók. A Súlymellény egy ideális fitness eszköz HIIT edzéshez, futáshoz, kardió edzéshez vagy erőnléti edzéshez.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 15 990 Ft

Súlymellény 0-20 kg - töltsd fel ezt a sportmellényt súlyokkal, és igazítsd az edzés intenzitását és nehézségét az igényeidhez

A Súlymellény 0-20 kg egy mellény 2 tágas zsebbel elöl és hátul. Ezek súlyok vagy 0 és 20 kg közötti súlyú palackok elhelyezésére alkalmasak. Ennek a praktikus fitness eszköznek köszönhetően képes leszel arra, hogy könnyen szabályozd a nehézséget és az intenzitást a edzés során, és így igazítsd a gyakorlatsort az igényeidhez. A Súlymellény nagy segítség az intenzív állóképességi edzésekhez, kardió gyakorlatokhoz, futáshoz, erőemeléshez vagy CrossFit-hez.

  

Anyaga

80% kordúra szövet, 20 % oxford szövet

   

Méret

MéretekHosszúságSzélesség
40 cm 30 cm
A vásárlók véleményei

Súlymellény 0-20 kg – GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Súlymellény 0-20 kg – GymBeam
A Te értékelésed
Készült
Kína
Forgalmazó
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
8586022211737
Db per raklap
1 db.
Db per csomag
1 db.
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Súlymellény 0-20 kg – GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ