Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Storm - Universal Nutrition

A Storm egy egyedülálló kreatin keverék, amely ráadásul a legnépszerűbb "kreatin stack", amely 6 hatékony kreatin formát tartalmaz. A legjobb és legfejlettebb kreatinformákat tartalmazza, beleértve a malátot és kelátot is. Egyedülálló iNOXsulin7 szállító technológiát is tartalmaz, amely gyorsítja az izmokba való felszívódást

Storm: 6 hatékony kreatin forma, olyan összetevőkkel, amelyek gyorsitják a felszívódást

A Storm a legnépszerűbb "kreatin stak" az Universal állományából. Kreatin, amelyet még valószínűleg nem próbált, rögtön 6 kreatin formával egyszerre!  A Storm a legjobb és legfejlettebb kreatinformákat tartamazza, beleértve a malátot és kelátot. A 6 különböző kreatin formán kivül a Storm egy egyedülálló iNOXsulin-7 szállítótechnológiát tartalmaz, amely gyorsítja a felszívódást a sokszor nem kívánt glükóz bevitele nélkül, hatékonyabban tereli és időzíti a kreatin feloldódását az izmokba.

 

  Storm kreatin

 

A Storm előnyei

  • egy egyedülálló kreatinkeverék 
  • egy adagban 5000 mg 6 különböző típusú kreatin található
  • olyan összetevőket tartalmaz, amelyek javítják a felszívódást

 

Adagolás

Fogyasszon 2 adagot naponta. Edzésnapokon 30 perccel edzés előtt és a másikat rögtön edzés után. Pihenőnapokon reggel éhgyomorra 1 adagot. Keverje el 2dcl hideg vízzel. 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (10 g)
Kalória0 kcal
Szénhidrátok   <1 g
   ebből cukrok0 g
Magnézium5 mg
Hypervol Complex5000 mg
Creatine Monohydrate, Dicreatine Malate, Tricreatine Matrix (TCM) (creatine gluconate, creatine AKG, creatine orotate), Magnesium Creatine Chelate
iNOXsulin-73750 mg
L-Taurine, Betaine Anhydrous, Citruline Malate, Arginine AKG, Beta-Alanine, Alpha Lipoic Acid, 4-Hydroxyisoleucine (20%)

 

Figyelmeztetés

Táplálékkiegészítő. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Fogyasztás előtt felrázandó. Tárolja 25C-os hőmérsékleten. Közvetlen napfénytől és fagytól óvja. Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig.

A vásárlók véleményei

Storm - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Storm - Universal Nutrition
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Storm - Universal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ