SmartTest D-vitamin Home - Preventis

0%
0% (0)
Gyártó: Preventis

A SmartTest D-vitamin Home egy praktikus otthoni teszt, amely megkönnyíti a vér D-vitamin-szintjének mérését. Maga a tesztelés gyors, és minden részletet egy okostelefonon található alkalmazás szolgáltat. Így szinte azonnal áttekintést kapsz a fontos vitamin koncentrációjáról a szervezetedben, valamint a pótlására vonatkozó javaslatokat.

Raktáron
23990 Ft

SmartTest D-vitamin Home - egy praktikus otthoni teszt, amellyel körülbelül 15 perc alatt megtudhatod D-vitamin vérszintjét

A SmartTest egyike az otthoni használatra szánt praktikus teszteknek a vér D-vitamin szintjének diagnosztizálására. Így gyorsan és egyszerűen megtudhatod, hogy van-e elég ebből a vitaminból, vagy a magasabb bevitelre kellene összpontosítanod. Maga a D-vitamin számos különböző folyamatra van hatással a szervezetünkben. Ezek általában a csontok és a fogak egészségéhez, az izomműködéshez és az immunitáshoz kapcsolódnak. Ennek eredményeképpen ez a vitamin az általános egészség mozaikjának egyik darabja lehet.

 

Ugyanakkor ez egy olyan vitamin, amelyet kevésbé az étrendünkből, hanem inkább a napfényből kapunk. Az emberek ezért különösen érzékenyek a D-vitamin hiányára ősz és tavasz között. Ráadásul azok, akik nem töltenek sok időt a szabadban, D-vitamin hiányban szenvedhetnek. A SmartTest segíthet felmérni a D-vitamin szintet. Ráadásul használata egyszerű, csak egy kis vérmintát kell venned az ujjad hegyéből. Ez egyszerű és fájdalommentes, így nem kell aggódnod emiatt.

 

Maga a teszt az egyedülálló QuantOn® technológián alapul, és mindössze 15 percet vesz igénybe. Ezt követően részletes kiértékelést készít egy mobilalkalmazáson keresztül Androidon és iOS-en egyaránt. Az eredmények személyes étrendi javaslatokat is tartalmaznak, amelyek segíthetnek az esetleges D-vitamin-hiány vagy az optimális D-vitamin-bevitel esetén. A hosszú távú D-vitamin-monitorozás grafikonokon is elérhető. Ennek eredményeképpen a SmartTestet mindenki értékelni fogja, aki odafigyel az életmódjára, és a lehető legtöbbet szeretné tenni az egészségéért.

 

A SmartTest csomag tartalmaz egy tesztkazettát, egy kamera tesztkártyát és minden szükséges felszerelést. A sikeres tesztkiértékelés előfeltétele egy mobilalkalmazás és egy internetkapcsolattal rendelkező okostelefon. A használati utasítás és az alkalmazás angol, szlovák, cseh, magyar és lengyel nyelven érhető el.

 

A SmartTest D-vitamin Home előnyei

  • egy diagnosztikai D-vitamin teszt otthoni használatra
  • a D-vitamin vérszintjének gyors és egyszerű megállapítását teszi lehetővé
  • az eredmények körülbelül 15 perc alatt elkészülnek
  • az egyedülálló QuantOn® technológián alapul
  • a vérvétel egyszerű és fájdalommentes
  • mobilalkalmazásban történő értékeléssel részletes eredményeket szolgáltat
  • lehetővé teszi a D-vitamin-szint időbeli nyomon követését 
  • mindenki értékelni fogja, aki a legjobbat szeretne tenni az egészségéért
További Információ
EAN 405098009103
Termék kód 38221900: --- Ostatné
Bruttó súly 0.07 Kg
Length (cm) 13.50 ??
Width (cm) 9.00 ??
Height (cm) 2.00 ??
Készült Egyesült Államok
Termékcímkék Best Seller
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória Egyéb tesztek
Egyéb kategóriák Ajándékok
Egyéb kategóriák
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Diagnosztikai tesztek

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények SmartTest D-vitamin Home - Preventis
Write Your Own Review
Véleményt ír:SmartTest D-vitamin Home - Preventis
Te értékelésed
Variants Ár Raktáron
single_variant 23990 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ