Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Simple Red sporttáska - GymBeam

Gyártó: GymBeam
Rating:
100 %

Simple sporttáska edzéshez való táska piros színben, elegendő férőhellyel mindenre, amire szükséged van a konditeremben. A táska belsejében egy fő rekesz található, amelynek erősített alja van, és ezen kívül két oldalsó zseb is található rajta, amelyek tárhelyként szolgálnak a piperecikkekre, cipőre vagy nedves ruhákra.  A táskának megerősített vállszíjja van, aminek köszönhetően be tudod állítani saját igény szerint, valamint megerősített fülei, amelyeket tépőzárral foghatsz össze.

Hosszú távú nem elérhető

Simple Red sporttáska, minden belefér, amire szükséged van edzésnél

Simple Red sporttáska, poliészterből készült táska piros színben, ami az edzőterembe készült úgy, hogy mindig tökéletesen illeszkedjen a szükségleteidhez. Sok férőhellyel rendelkezik,  ezért minden fontosat bele fogsz tudni rakni. A Simple táska méretei 42,5x31x27 cm, ami azt jelenti, hogy az edzőruha mellé még törölköző, vízzel teli üveg, shaker fehérjével vagy táplálékkiegészítők is beleférjenek.


A táska belsejében egy fő rekesz található, amelynek erősített alja van, ezenkivül a sporttáskán két oldalsó zseb is található, amelyek tárhelyként szolgálnak a piperecikkekre vagy nedves ruhákra. A táska előli oldalán szürke színű "Gym Beam". A táskának megerősített vállszíjja van, aminek köszönhetően be tudod állítani saját igény szerint, valamint megerősített fülei, amelyeket tépőzárral foghatsz össze. A táska nem csak jól néz ki, hanem kiváló a minősége és erős is.

 

Kinek ajánlott a Simple Red táska?

Sporttáska, amely minden sportoló számára javasolt, legyen az férfi vagy nő, akinek fontos a minőségi kiegészítő a sportoláshoz.

 

Simple Red táska méretei

MéretekHosszúságSzélességMagasság
Nagyság (cm) 42,5 31 27
A vásárlók véleményei

Simple Red sporttáska - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Simple Red sporttáska - GymBeam
A Te értékelésed
Product detail
Category Edzőtáskák
A vásárlók kérdései

Simple Red sporttáska - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ