Shaker fekete 600 ml - Muscle Pharm

Rating:
40 % of 100
40% (1)
Gyártó: MusclePharm

A fekete 600 ml-es shakeren csavaros kupak található, illetve egy kúp alakú szűrő, mely tökéletesen elkeveri a kedvenc táplálékkiegészítőd, hogy teljesen csomómentes legyen. Használat után elég meleg vízzel kiöblíteni.

Nincs raktáron
Becsült ár 1270 Ft

Fekete shaker 600 ml – egy egészségre ártalmatlan műanyagból készülő
shaker, mely segít elkeverni a kedvenc táplálékkiegészítőd

A 600 ml-es fekete shaker kúp alakú szűrőt tartalmaz, mely segít elkeverni a kedvenc fehérjéd, a kreatint, vagy az edzés előttit, hogy az teljesen csomómentes legyen. Ideális, kézbe illő alakja van, a termék közepén pedig a Muscle Pharm logója található. Csavaros kupakkal rendelkezik, melyből egyáltalán nem csöpög ki a folyadák. A kedvenc társad lesz az edzéseid során.

  

Használat

Egyszerűen szórd bele a szükséges mennyiségű táplálékkiegészítőt, fehérjeport, kreatint, vagy edzés előttit. Ezután adj hozzá vizet, tejet, smoothiet vagy gyümölcslevet, jó alaposan zárd le, és addig keverd, míg a por fel nem oldódik. A belül található szűrőnek köszönhetően a por gyorsan feloldódik, és már néhány másodpercen belül fogyaszthatod a kedvenc italod. Használat után elegendő meleg vízzel kiöblíteni és hagyni megszáradni.

További Információ
Alapértelmezett kategória Shaker
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Kiegészítők
Customer reviews Shaker fekete 600 ml - Muscle Pharm
Write Your Own Review
Véleményt ír:Shaker fekete 600 ml - Muscle Pharm
Your Rating
Csomagolás (ml) Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ