Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Shaker fekete 600 ml - Muscle Pharm

Gyártó: Muscle Pharm
Rating:
40 %

A fekete 600 ml-es shakeren csavaros kupak található, illetve egy kúp alakú szűrő, mely tökéletesen elkeveri a kedvenc táplálékkiegészítőd, hogy teljesen csomómentes legyen. Használat után elég meleg vízzel kiöblíteni.

Nincs raktáron

Fekete shaker 600 ml – egy egészségre ártalmatlan műanyagból készülő
shaker, mely segít elkeverni a kedvenc táplálékkiegészítőd

A 600 ml-es fekete shaker kúp alakú szűrőt tartalmaz, mely segít elkeverni a kedvenc fehérjéd, a kreatint, vagy az edzés előttit, hogy az teljesen csomómentes legyen. Ideális, kézbe illő alakja van, a termék közepén pedig a Muscle Pharm logója található. Csavaros kupakkal rendelkezik, melyből egyáltalán nem csöpög ki a folyadák. A kedvenc társad lesz az edzéseid során.

 

Használat

Egyszerűen szórd bele a szükséges mennyiségű táplálékkiegészítőt, fehérjeport, kreatint, vagy edzés előttit. Ezután adj hozzá vizet, tejet, smoothiet vagy gyümölcslevet, jó alaposan zárd le, és addig keverd, míg a por fel nem oldódik. A belül található szűrőnek köszönhetően a por gyorsan feloldódik, és már néhány másodpercen belül fogyaszthatod a kedvenc italod. Használat után elegendő meleg vízzel kiöblíteni és hagyni megszáradni.

A vásárlók véleményei

Shaker fekete 600 ml - Muscle Pharm

Write Your Own Review
Véleményt ír:Shaker fekete 600 ml - Muscle Pharm
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Shaker fekete 600 ml - Muscle Pharm

A kérdés leírása
Írj választ