Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Red Line térdbandázs - Harbinger

Gyártó: Harbinger

A Red Line egy klasszikus térdbandázs amelyet a térd erősítése és stabilizálása érdekében használnak edzés alatt. A térdbandázs 198 cm hosszú, ami a kötés szorosságának és a különböző térdpozícióknak teljes skáláját lehetővé teszi, valamint könnyedén állítható a szükségleteidnek megfelelően. A rugalmas, de egyúttal ellenálló anyag kényelmet és biztonságot nyújt edzés közben. A térdbandázs tökéletes a nehéz súlyokkal végzett gyakorlatokhoz, crossfithez vagy erőemeléshez.

Nincs raktáron Várhatóan: 28.01.2021
Becsült ár 10 990 Ft

Red Line térdbandázs - ellenálló kötözőbandázs rugalmas anyagból a térd védelméért, megfelelő helyzetéért és stabilitásáért edzés közben.

A Red Line térdbandázs egy praktikus fitnesz kiegészítő, amely segít erősíteni, védeni és stabilizálni a térdeidet edzés közben. Ez a klasszikus térdbandázs 198 cm hosszú, ami a kötés szorosságának és a különböző térdpozícióknak teljes skáláját lehetővé teszi, valamint könnyedén állítható a szükségleteidnek megfelelően. Az edzés során a biztonságot és a kényelmet a rugalmas, de igen ellenálló anyag biztosítja. A térdbandázs tökéletes a nehéz súlyokkal végzett gyakorlatokhoz, erőemeléshez vagy crossfithez. A térdbandázs hossza 198 cm. A csomag 2 bandázst tartalmaz.


A vásárlók véleményei

Red Line térdbandázs - Harbinger

Write Your Own Review
Véleményt ír:Red Line térdbandázs - Harbinger
A Te értékelésed
Forgalmazó
427
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
3700006361194
Bruttó súly
0.50 kg
Hosszúság
27.00 cm
Szélesség
16.00 cm
Magasság
4.00 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Red Line térdbandázs - Harbinger

A kérdés leírása
Írj választ