Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

PROTOSTROL 60 kapsz - Goldfield

Gyártó: Goldfield

A Protostrol természetes anabolikum és világviszonylatbanaz első természetes szteroid helyettesítő dopping és mellékhatások nélkül. Ez a szabadalmaztatott keverék a sejtek molekuláris szintjén hat és az izomtömeg növelésének és erősítésének az optimalizációjára és serkentésére szolgál. Ezenkívül támogatja az állóképesség és a teljesítmény növelését, a fehérjék jobb hasznosítását és az izmok jobb oxigénellátását. Minden sportolónak ajánlott.

Nincs raktáron

Protostrol - természetes szteroid helyettesítő az izomtömeg növelésének és erősítésének a serkentésére 

A Protostrol természetes anabolikum és világviszonylatbanaz első természetes szteroid helyettesítő dopping és mellékhatások nélkül. Ez a szabadalmaztatott keverék a sejtek molekuláris szintjén hat és az izomtömeg növelésének és erősítésének az optimalizációjára és serkentésére szolgál. A Protostrol hatóanyagai olyan anyagok, amelyek a természetes agonista TRP-ből vannak. Ezzel aktivizálódnak az ioncsatornák az izomsejtekben, a hőérzékelők stimulálva vannak és impulzusokat adnak ki az idegrendszernek, ami az adrenalin szekréciójához vezet. A magas fehérjetartalmú táplálékkal kombinálva "természetes" anabolikus metabolizmus jön létre. 


protostrol goldfield

 

Protostrol és előnyei

• az izomtömeg gyorsabb növelése

• javítja a haj minőségét

• az erő és az állóképesség általános növelése

• a fehérjék jobb hasznosítása

• az izmok és a belső szervek jobb oxigénellátása

• már két héten belül látható eredmények

• élettel telibb érzés

• nem szükséges a szünet tartása a szedése után - mellékhatások nélküli

• minden fajta sporthoz alkalmas

 

Mit mondanak a Protostolra a tanulmányok?

Az erősportok tanulmánya látványos eredményeket hozott. A kettős tesztben 216 sportoló vett részt. A tanulmányban 108 résztvevőt teszteltek, akik napi egy kapszula Protostrolt fogyasztottak. A másik csoport hatástalan placebo kapszulát fogyasztott. Minden résztvevő fehérjékben gazdag ételeket fogyasztott. A következő paramétereket a tanulmány elején és 3 hónap után mértek. A kutatás kritériumai a következők voltak: testsúly, az izom növekedése, az erő és a kitartás növelése, a sportolók személyes véleménye.

 

Eredmények 3 hónap után:

Átlagos súlygyarapodás 7,4 kg. 

Két hét után a tesztelt alanyok 94%-ánál láthatóan javult az izmok körvonala

28,4 %-kal nagyobb erő és 32,6 %-kal nagyobb állóképesség

97% elégedett volt a Protostrol hatásával

 

Összetevők

PhenacrosinolTM (hatóanyag komplex a transz-3-fenil-2-propenal kivonatból, glucosilierten nodosum p-hidroxi-benzil, és az allil-izotiocianát származó Sinapis Albis és fahéjfa, Ascophyllum nodosum, szilícium-dioxid, stabilizálószerek, alginsav), zselatin kapszula, Kieselsäure, zinkglukonát, pantoténsav, króm-klorid, titán-dioxid pigment. A Phenacrosinol ™ erősen anabolikus!

 

Adagolás

Napi 1 kapszulát fogyasszon reggeli mellé és 1 kapszulát vacsorához. Edzés napokon  1 kapszulát  fogyasszon reggeli mellé és 1 kapszulát 30 perccel az edzés előtt. 


Tápanyag táblázat

Értékek2 kapszulában
PhenacrosinolTM240 mg
Pantoténsav18 mg
Cink20 mg
Króm120 mcg
Fehérje196 mg
Szénhidrát48 mg
Zsír4 mg
Energiatartalom5 kJ/1,2 kcal

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolás 5-25 ° C-on, gyermekektől elzárva, fagytól, nedvességtől és közvetlen napfénytől megvédve. A gyártó, az importőr és a forgalmazó nem vállal felelősséget a helytelen használat vagy tárolás általi károkért. Nem tartalmaz doppingszerű anyagokat. Amennyiben mellékhatásokat észlel, akkor hagyja abba szedését és konzultáljon orvosával. 

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!


A vásárlók véleményei

PROTOSTROL 60 kapsz - Goldfield

Write Your Own Review
Véleményt ír:PROTOSTROL 60 kapsz - Goldfield
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

PROTOSTROL 60 kapsz - Goldfield

A kérdés leírása
Írj választ