Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ornithine 100 kaps - Scitec Nutrition

Rating:
100 %

Az Ornithine vagy ornitin nem esszenciális aminosav, amelynek fő feladata a hulladék anyagok szállítása a sejt mitokondriumaiból. Maximálisan növeli az inzulin és az IGF-1 és a GH növekedési hormonok termelését. Elősegíti a glukagón kiválasztódását, amely növeli a testzsír „égetését“ és elősegíti a szervezetben termelődő, mérgező hatású ammónia (karbamid) eltávolítását.

Raktáron
Akciós ár 3 590 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Ornithine vagy Ornitin - aminosav a jobb regenerálódáshoz és a növekedési hormon termelődéséhez

Az Ornithine vagy ornitin nem esszenciális aminosav, fehérjéhez nem kötött, amelynek fő feladata a hulladék anyagok szállítása a sejt mitokondriumaiból. Az ételből szerzett ornitin inzulint, IGF-1 (inzulinszerű növekedési faktor), GH (növekedési hormon) és glukagónt felszabadító specifikus anyagként működik.

 

ornitin

 

Az Alfa-ketoglutarát a harmadik kémiai vegyület Krebs-cikluson belül, amely lehetővé teszi a sejten belüli energia felszabadítását. Továbbá fontos szerepet játszik a nitrogén anyagcseréjében, főleg az aminosavak bioszintézisében. Hatékonysága az intenzív terhelésnél növekszik. Az Alfa-ketoglutarát jó energiaforrás, amely kis hatást gyakorol a vércukorszint és ezáltal az inzulinszint ingadozására. Az OKG gyártása a PH egyes molekuláinak ellentétes tulajdonságai alapján történik. Az ornitin két molekulájának és az alfa-ketoglutarát egy molekulájának kombinációjából képződik az ornitin-alfa-ketoglutarát só. 

 

Az Ornitin hatásai

A tudósok nemrég tanulmányozták, hogyan lehetne pótolni a korházba került páciensek tápanyag hiányát, akik a kiterjedt égési sérülések, komplikált műtétek, vagy esetleg poszttraumás sokk után gyógyulnak. Az alap probléma a szükséges mennyiségű aminosav felszívódásának a képtelensége. Az alacsony fehérjeszintézis oka a glükokortikoidok és a kortizol, mint a fő katabolikus hormon, túlzott kiválasztása volt. Ez megakadályozta a sejt-fehérjék és más kémiai vegyületek együttműködését a szövetek megújításában. A következő probléma az volt, hogy a szervezet nem volt képes 24 órás ciklusban működni az inzulin és glukagón hormon hatása alatt. Az OKG ételben való beadásával arra jutottak, hogy a hasnyálmirigy inzulin és glukagon reakciói jelentősen javultak és kimutatták anabolikus hatásukat.


Az Ornithine használata teljesen univerzális. Mindegy, hogy szuperintenzív vagy szuperlassú edzést végzünk-e, mert az OKG elnyomja a glükokortikoidok kiválasztását. Ezenkívül lerövidíti a regenerációs időszakot.

 

Az Ornitin előnyei

  • maximálisan növeli az inzulin, az IGF-1 és GH termelődését
  • támogatja a glukagon kiválasztását, amely növeli a testzsír "égetését"
  • elősegíti a szervezetben termelődő, mérgező hatású ammónia eltávolítását

 

Összetétel

L-ornitin-HCI, magnézium-sztearát, zselatin kapszula.

 

Adagolás

Fogyasszon 1-2 kapszulát lefekvés előtt. Edzés előtt is elfogyaszthat 1 kapszulát. A jobb eredmények elérése érdekében, 1g argininnal és 2g glutaminnal együtt fogyassza. 

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 kapszula
L-Ornitin HCI700 mg

 

Figyelmeztetés

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tárolja száraz helyen, 25°C-ig. Védje a fagytól és a közvetlen napfénytől. Nem alkalmas gyerekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolja kisgyermekektől védve. gyártó nem felel a helytelen használat vagy tárolás által okozott károkért. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.

Allergén figyelmeztetés: Tejet, szóját, tojásfehérjét, glutént és földimogyorót feldolgozó üzemben készült! 

A vásárlók véleményei

Ornithine 100 kaps - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Ornithine 100 kaps - Scitec Nutrition
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Ornithine 100 kaps - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ