BIO Acai por - Naturya
A BIO Acai por lifilizált acai gyümölcsből készült kiváló ásványi anyag, A-vitamin és rostforrás. Támogatja az immunrendszert, az oxidatív stressz elleni védelmet, az egészséges csontok, fogak, szemek és nyálkahártya védelmét. Gluténmentes és vegán fogyasztásra alkalmas.
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)
BIO Acai por - liofilizált acai gyümölcsből, kivételes rost-, vitamin- és ásványi anyag tartalommal
A BIO Acai por egy szuperélelmiszer, ami liofilizált acai gyümölcsből készült, amit kézzel szednek az Amazonasi őserdőben. Az acai bogyó a tápanyagtartalmáról ismert, különösen a rost, A-vitamin és különféle ásványi anyagok, mint kalcium, kálium, vas, cink és magnézium mennyiségéről. A gyümölcsöt 24 órával a szedés után liofilizálják és a folyamat során nem használnak kémiai anyagokat. Az acaiban található A-vitamin fontos a jó látás, egészséges bőr és nyálkahártya megőrzéséhez. Ráadásul hozzájárul az immunrendszer működéséhez, a vas anyagcseréjéhez és részt vesz a sejtosztódásban.
A kalcium fontos az optimális véralvadáshoz, idegátvitelhez, izomműködéshez és az anyagcseréhez is. A szervezetben található kalcium hozzájárul az emésztőenzimek működéséhez és szükséges az egészséges csontok és fogak megőrzéséhez is. A kálium pedig fontos a megfelelő vérnyomás, izomműködés és idegrendszer fenntartásához. A magnézium elősegíti a fáradtság csökkentését, az elektrolit egyensúlyát, a mentális egészséget és fehérjeszintézis működését.
A cink segít fenntartani az egészséges csontokat, körmöket, hajat, bőrt és a jó látást. Többek között fontos a makrotápanyagok, zsírsavak, szénhidrátok, savak, lúgok anyagcseréjében, de szintén hozzájárul a termékenységhez és a megfelelő szaporodási funkciókhoz. A cink segít megvédeni a sejteket az oxidatív stresszel szemben, támogatja az immunrendszert és a normális tesztoszteronszintet. A mangán fontos a kötőszövetek létrehozásához, az egészséges csontok fenntartásához és az oxidatív stressz elleni védelemben. A BIO Acai por gluténmentes és vegán fogyasztásra alkalmas. Lásd el a szervezeted kézzel begyűjtött és kímélő eljárással előállított minőségi tápanyaggal.
Összetevők
100% bio acai por
Tápanyagtáblázat
Tápértékek | 100 g-ban |
---|---|
Energia | 2318 kJ / 562 kcal |
Zsír | 47 g |
ebből telített zsírsavak | 18 g |
egyszeresen telített zsírsavak | 17 g |
többszörösen telített zsírsavak | 3.9 g |
Szénhidrátok | 10 g |
ebből cukor | 1 g |
Rost | 27 g |
Fehérje | 10 g |
Só | 0.19 g |
Vitaminok és ásványi anyagok | 100 g-ban |
---|---|
A-vitamin | 858 µg |
Kálium | 860 mg |
Kalcium | 347 mg |
Magnézium | 110 mg |
Vas | 3.8 mg |
Cink | 2.0 mg |
Mangán | 51 mg |
Figyelmeztetés
Dióféléket tartalmazhat. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után 1 hónapig fogyasztható.
BIO Acai por - Naturya
Figyelmeztetés:
Tárold száraz, hűvös helyen.