Önmelegítő kapszula szett + Zipper-Bag zacskó – Adventure Menu

0%
0% (0)

Az Önmelegítő kapszula szett és a Zipper-Bag zacskó olyan eszközök, amelyek segítségével pár perc alatt, tűz vagy tűzhely nélkül is meleg ételt készíthetsz. A zipper-bag zacskóban exoterm reakció megy végbe, amihez az önmelegítő kapszulára és vízre van szükség. Ez elég hőt generál ahhoz, hogy elkészíthess egy Adventure Menu fogást, így ízletes és meleg ételt fogyaszthatsz, a melegítés ráadásul hideg időben is zavartalan. A szett remek választás olyan kirándulóknak, akik minden időben jó ételekre vágynak

Raktáron
4390 Ft

Önmelegítő kapszula szett + Zipper-Bag zacskó – praktikus szett, hogy hideg időben, tűz és tűzhely nélkül is meleg ételt készíthess

Az Önmelegítő kapszula szett és a Zipper-Bag zacskó olyan praktikus eszközök, amiknek köszönhetően a legmagasabb hegycsúcsokon is meleg ételt készíthetsz. Még tűzre vagy tűzhelyre sincs ehhez szükség. Csak a praktikus zipper-bag zacskó legyen kéznél, amibe az önmelegítő kapszulát és a szükséges mennyiségű vizet kell tenned. Ez exoterm reakciót indít be, ami bármelyik Adventure Menu fogást megfőzi. Nagy előnye, hogy anélkül élvezheted az ételeket egy társaddal, hogy egy adagot kellene megosztanotok, hiszen egy önmelegítő kapszulával két nagy adag ételt is felmelegíthetsz.

           

A melegítéshez szükséges idő az elkészíteni kívánt étel fajtájától függ. Egy sterilizált ételhez mindössze 12 percre van szükség. A szárított fogások a rehidratáció miatt körülbelül 20 perc alatt készülnek el. A zipper-bag zacskó strapabíró, így többször is felhasználható. Több tucat adag étel felmelegítéséhez használhatod, emiatt a zacskó 5 önmelegítő kapszulával együtt kapható. Ez biztosítja, hogy a teljes szett sok túrán és kempingezésen a társad lehessen. Ha hidegben akarsz meleg ételt elkészíteni, a zipper-bag zacskót ajánlott egy hátizsákra vagy ruhadarabra helyezni, hogy a meleg ne sugározzon ki a talajba. Egy szó mint száz, a szett használatával minőségi meleg ételt készíthetsz, ami felmelegít és feltölt energiával a túra folytatására.

            

Az Önmelegítő kapszula szett + Zipper-Bag zacskó előnyei

 • praktikus szett, amely egy zipper-bag zacskóból és 5 db 60 g súlyú, önmelegítő, eldobható kapszulából áll
 • a zipper-bag zacskó többször felhasználható
 • meleg ételt készíthetsz hideg időben is, akár a hegyekben is
 • nincs szükség tűzre vagy tűzhelyre
 • exoterm reakció melegíti fel az ételt
 • remek választás hosszabb túrákra vagy kempingezésre

            

Felhasználási javaslat

A 60 g-os önmelegítő kapszula 2 adag, adagonként 400 g-os, vagy 4 adag, adagonként 200-250 g-os főétel elkészítésére alkalmas. Kizárólag a speciális zipper-bag zacskóval használható, ami sütőként funkcionál, és ebben megy végbe a melegítés.

             

Az önmelegítő kapszula és a zipper-bag zacskó működése

 1. Készítsd elő az önmelegítő kapszulát, a zipper-bag zacskót és az Adventure Menu egyik fogását.
 2. Vedd ki a kapszulát a tasakjából, és tedd a zipper-bag zacskóba. A tasakot ne dobd el, mert még szükséged lesz rá.
 3. Ha sterilizált ételt készítesz, már teheted is a zipper-bag zacskóba. A szárított ételekre először a megadott mennyiségű vizet kell rátöltened, majd a lezárt tasakot tedd a zipper-bag zacskóba.
 4. A kapszula tasakját használhatod mérőedényként. Tölts bele vizet a jelzésig, majd a kimért mennyiséget töltsd át a zipper-bag zacskóba. Szorosan zárd le, hogy az exoterm reakció beindulhasson.
 5. Ha sterilizált ételt készítesz, körülbelül 12 percet kell várnod. A szárított ételek elkészítése a szükséges rehidratáció miatt körülbelül 20 percet vesz igénybe.
 6. Ha a jelzett idő letelt, bontsd fel a zipper-bag zacskót, és vedd ki az ételt, ami valószínűleg melegebb az alján, ezért alaposan össze kell kavarni.
 7. Az étel elkészült. Élvezd a meleg és ízletes fogásokat!
További Információ
EAN 8595648621111
Termék kód 28259019: --- Ostatné
Forgalmazó Koubkova 399/10, 120 00 Praha 2, Česká republika
Db per csomag 5 db.
Bruttó súly 0.31 Kg
Length (cm) 24.50 ??
Width (cm) 3.00 ??
Height (cm) 30.50 ??
Készült EU
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória Egyéb népszerű kategóriák
Egyéb kategóriák Egyéb kategóriák

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Önmelegítő kapszula szett + Zipper-Bag zacskó – Adventure Menu
Write Your Own Review
Véleményt ír:Önmelegítő kapszula szett + Zipper-Bag zacskó – Adventure Menu
Te értékelésed
Csomagolás (g) Ár Raktáron
5 x 60 g 4390 Ft
legfeljebb 5 darab raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ