Önmelegítő kapszula – Adventure Menu

0%
0% (0)

Az Önmelegítő kapszula egy egyedülálló eszköz, aminek köszönhetően a hegyekben túrázva is meleg ételt készíthetsz, ráadásul tűzre vagy tűzhelyre sem lesz ehhez szükséged. Nem kell más, csak egy eldobható önmelegítő kapszula, egy speciális zipper-bag zacskó és a felmelegíteni kívánt étel. Az önmelegítő kapszula egy olyan alapvető eszköz, amire minden túrázónak vagy kempingezőnek szüksége van, ha az Adventure Menu készételeit akarja fogyasztani, hogy minőségi tápanyagokkal lássa el szervezetét.

Hosszú távon nem elérhető

Önmelegítő kapszula – praktikus eszköz hosszú túrákra, hogy a legnagyobb hidegben is meleg ételt fogyaszthass

Az önmelegítő kapszula minden túrázó alapvető felszerelése. Segítségével pillanatok alatt készíthetsz el meleg ételeket, tűz vagy tűzhely nélkül. Ez az egyedülálló, 50 g-os kapszula 12 perc alatt akár 2 adag sterilizált Adventure Menu fogást is felmelegít zipper-bag zacskóban. A szárított ételek elkészítése körülbelül 20 percet vesz igénybe, a szükséges rehidratálás miatt. És ne aggódj, a legnagyobb hidegben sem kell lemondanod a meleg ételről. Az önmelegítő kapszula soha és sehol nem hagy cserben. Ha hidegben akarsz meleg ételt elkészíteni, a zipper-bag zacskót ajánlott egy hátizsákra vagy ruhadarabra helyezni, hogy a meleg ne sugározzon ki a talajba.

          

Az önmelegítő kapszula működése a kalcium-oxid és a víz által kiváltott exoterm reakción alapul. Minden a lezárt zipper-bag zacskóban történik, így nincsenek biztonsági kockázatok. Ha szeretsz többnapos túrákra indulni vagy kempingeznél, és közben az Adventure Menu egyik készételét fogyasztanád, az önmelegítő kapszula a te táskádból sem hiányozhat.

               

Az Önmelegítő kapszula előnyei

 • eldobható eszköz ételek felmelegítésére
 • mindössze 50 g súly
 • egyidőben 2 adag Adventure Menu fogást képes felmelegíteni
 • exoterm reakció révén melegíti fel az ételt
 • az étel típusától függően a melegítés 12-20 percet vesz igénybe
 • nincs szükség tűzre vagy tűzhelyre
 • élvezd a meleg ételeket akár hideg időben is

                    

Felhasználási javaslat

Az 50 g-os önmelegítő kapszula 2 adag, adagonként 400 g-os főétel elkészítéséhez alkalmas. Kizárólag a speciális zipper-bag zacskóval használható, ami sütőként funkcionál, és ebben megy végbe a melegítés.

           

Az Önmelegítő kapszula működése

 1. Készítsd elő az önmelegítő kapszulát, a zipper-bag zacskót és az Adventure Menu egyik fogását.
 2. Vedd ki a kapszulát a tasakjából, és tedd a zipper-bag zacskóba. A tasakot ne dobd el, mert még szükséged lesz rá.
 3. Ha sterilizált ételt készítesz, már teheted is a zipper-bag zacskóba. A szárított ételekre először a megadott mennyiségű vizet kell rátöltened, majd a lezárt tasakot tedd a zipper-bag zacskóba.
 4. A kapszula tasakját használhatod mérőedényként. Tölts bele vizet a jelzésig, majd a kimért mennyiséget töltsd át a zipper-bag zacskóba. Szorosan zárd le, hogy az exoterm reakció beindulhasson.
 5. Ha sterilizált ételt készítesz, körülbelül 12 percet kell várnod. A szárított ételek elkészítése a szükséges rehidratáció miatt körülbelül 20 percet vesz igénybe.
 6. Ha a jelzett idő letelt, bontsd fel a zipper-bag zacskót, és vedd ki az ételt, ami valószínűleg melegebb az alján, ezért alaposan össze kell kavarni.
 7. Az étel elkészült. Élvezd a meleg és ízletes fogásokat!
További Információ
Készült EU
Forgalmazó Koubkova 399/10, 120 00 Praha 2, Česká republika
Termék kategóriája Kiegészítők
EAN 8809069390334
Termék kód 28259019: --- Ostatné
Db per csomag 20 db.
Bruttó súly 0.56 Kg
Length (cm) 11.50 ??
Width (cm) 0.50 ??
Height (cm) 17.00 ??
Főkategória Egyéb népszerű kategóriák
Egyéb kategóriák Egyéb kategóriák

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Önmelegítő kapszula – Adventure Menu
Write Your Own Review
Véleményt ír:Önmelegítő kapszula – Adventure Menu
Your Rating
Csomagolás (g) Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ