Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Női atléta Lifting White - GymBeam

A Lifting White női atléta fehér színben a kényelmes anyagának köszönhetően alkalmas edzéshez és a fekete „Lifting“ felirata azt árulja el rólad, hogy szereted a kemény edzéseket. Ez a trendi atléta nagyon kényelmes, puha és megtartja az alakját. Szélesebb pántjai vannak és szűkebb fazonú, mely szépen kiemeli az alakodat.

Hosszú távú nem elérhető

Női atléta elegáns Lifting felirattal minden nő számára, aki szereti a kemény edzéseket

A Lifting White atléta fehér színben pont az a „ruhadarab“, amit ha meglátsz, akkor belevésődik a fejedbe és nem fogod tudni elfelejteni, amíg a tiéd nem lesz. A kényelmes anyagának köszönhetően – pamut egy kis elasztánnal – edzéshez tökéletes, de az elegáns fekete színű felirata miatt akár a hétköznapi viseletként is megállja a helyét. A mindent eláruló „Lifting“ felirat is azt mondja el rólad a világnak, hogy az edzés az életed része. A Lifting trendi atléta nagyon kényelmes, puha és megtartja az alakját. Szélesebb pántjai vannak és szűkebb fazonú, mely szépen kiemeli az alakodat.

 

Milyen méretet válasszunk?

triko

Méretek (cm)XSSML
Mellbőség34384246
Testhossz60616263
A vásárlók véleményei

Női atléta Lifting White - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Női atléta Lifting White - GymBeam
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Női atléta Lifting White - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ