Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Myo Max Hardcore fehérje - Scitec Nutrition

Rating:
100 %

A Myomax Hardcore egy komplex termék, fehérje-szénhidrát formula, mely hihetetlen 42 g fehérjét és 56 g szénhidrátot tartalmaz egy adagban. Gyors és lassú felszívódású források kiegyensúlyozott keverékéből tevődik össze, ezen kívül 5 kreatin típust tartalmaz, BCAA-t 8:1:1 arányban és 20 típusú vitamint és ásványi anyagot.

 

Nincs raktáron

MyoMax Hardcore: komplex termék fehérje, szénhidrát, kreatin és 20 különböző vitamin és ásvány tartalommal

A MyoMax Hardcore a legújabb formula, amely úgy lett összeállítva, hogy ellásson minden olyan hatóanyaggal, amit arra érdemesnek tartunk. A MyoMax Hardcore egy hardcore anabolikus izomtömeg- és magas intenzitású teljesítményfokozó. MyoMax Hardcore együttesen 52 grammot tartalmaz ezekből (42 gramm fehérjét + 10 gramm hozzáadott extra szabad aminosavakat)! A fehérje nem egyetlen forrásból származik, hanem egy több-forrású keveréket használtunk, mivel a különböző típusú fehérjék aminosav profilja és emésztési sebessége eltérő. 

 

MyoMax hardcore

 

 

A MyoMax Hardcore hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához. A MyoMax Hardcore nincs telepakolva cukorral, és szükségtelenül nagy mennyiségű szénhidráttal. A MyoMax Hardcore nem tölt túl szénhidrátokkal, a szénhidrátok aránya a fehérjéhez és más hatóanyagokhoz, véleményünk szerint, nagyszerűnek értékelhető. Formulánk összeállításakor speciális szénhidrát-keveréket használtunk, ami tartalmazza az eredeti Waxy maize és a szabadalmaztatott Palatinose szénhidrátforrásokat is. A MyoMax Hardcore számos addicionális tudományosan igazolt aktív hatóanyaggal rendelkezik. Minden adag 5.5 grammot tartalmaz a legtöbbet kutatott kreatin-fajtából, a kreatin-monohidrátból (és a levédett mátrixunk többi kreatinjából összesen). A kreatin napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.


myomax hardcore

 

MyoMax Hardcore és előnyei

  • elősegíti az izomtömeg növelését
  • javítja az erőt és a teljesítményt
  • javítja a regenerációt
  • hatékony összetevők optimális kombinációja
  • különböző fehérje források előnyeinek kombinációja
  • aszpartám mentes

 

Összetevők

tejsavó fehérje koncentrátum, micelláris kazein, tejprotein-hidrolizátum, maltodextrin, kakaópor (10-12%), és koenzim Q10

 

Ajánlott adagolás

Keverjen össze 1 adag (140 g) Myomax Hardcore port 500 ml vízzel. Igyon meg naponta 1 adagot lehetőleg edzés után (vagy fél adagot előtte, fél adagot utána).

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (140 g)
Energiaérték 109 kJ / 26 kcal
Zsírok 2,9 g
Fehérjék  42 g
Szénhidrátok 56 g
   ebből cukrok 2,8 g
Nátrium 65 mg
Kálium 150 mg
Foszfor 81 mg
Kálcium 127 mg
Króm pikolinát 100 mcg
MyoMax Hardcore keverék22000 mg

Mikronizált kreatin-monohidrát, tri kreatin malát, kreatin orotát, kreatin HCI, kreatin-piruvát, kreatin-O-foszfát, glicin, glutamin és glutamin peptidek, citrullin malát, glicin propionil-L-karnitin, BCAA, taurin, HMB, tirozin, alfa liponsav, Coleus forskohlii DAA, Avena sativa, papain, bromelain, piruvát, Bioperine®.

 

 

A vásárlók véleményei

Myo Max Hardcore fehérje - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Myo Max Hardcore fehérje - Scitec Nutrition
A Te értékelésed

Ízesítés

Product detail
Category Tejsavó fehérje
A vásárlók kérdései

Myo Max Hardcore fehérje - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ