a legjobbak a mézek kategóriájából

Segítségre van szükséged valamelyik termék kiválasztásában? Nyerj ihletet azoktól a vásárlóktól, akik már kipróbálták termékeinket. Vásárlóink véleményeinek köszönhetően könnyen hozzáférhetsz mások tapasztalataihoz. Itt megtalálod a legtöbbet eladott termékeket a Mézek kategóriájából. A legeladottabb termék a MGO™ 400+ Manuka méz - Manuka Health.

Mézek - ebben a kategóriában a cukor egészségesebb alternatívája kapott helyett. Ennek köszönhetően egészségesen édesítheted a kávét, a smoothie-t vagy egyéb italokat és ételeket. A klasszikus méz a méhek munkájának gyümölcse, akik a virágok édes nedveit saját enzimeik segítségével átalakítják és besűrítik. Ezt az anyagot azután a méhek a kaptárban elhelyezik, ahol elpárolog belőle a felesleges víz. Végül a méhészek ezt feldolgozzák, amivel eléri az édes, természetes méz a végleges formáját. A kategóriában új-zélandi mézet is találsz, amely a legmagasabb minőségű méz, magas bioaktív metylglyoxal (MGO) tartalommal, aminek köszönhetően kiváló életelixír. A vegánok igényeit is figyelembe véve, ebben a kategóriában olyan méz is elérhető, amely méhek nélkül készült és csak növényi eredetű nyersanyagokból áll. Ennek ellenére ugyanolyan finom és mézes állagú mint a klasszikus mézek.

Ha további információkat szeretne kapni erről a témáról, olvassa el cikkünket: Manula méz - túlértékelt hype vagy igazi gyógyító csoda.

 Mutass többet

A méz mindenekelőtt olyan fontos antioxidánsokat és flavonoidokat tartalmaz, amelyek antimikrobiális és antivirotikus hatással büszkélkedhetnek. A konyhában minden bizonnyal számos felhasználási módja létezik. A méz hozzáadása a teákhoz, kásákhoz és desszertekhez már teljesen természetes. Kiválóan alkalmas akár húsok vagy burgonya ízesítéséhez is, hogy sütés közben olyan rogogós kérget kapjanak, ami semmi mással nem érhető el.

 Mutass kevesebbet

4 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. Manuka Health (3)
 2. GymBeam (1)
Csomagolás (g)
 1. 500 g (4)
 2. 250 g (3)
Állag
 1. Élelmiszerek (4)
Összetétel
 1. Tiszta forma (4)
Termék kategóriája
Termékcímkék
 1. POTRAVINY10 (4)
Ár
Szűrés
Vegetáriánus (1)
Vegán (4)
Gluténmentes (4)
Laktózmentes (4)
BIO (4)
GMO mentes (1)
Mesterséges édesítő mentes (4)
Műanyag csomagolás mentes (4)
Aszpartám mentes (4)
 1. MGO™ 400+ Manuka honey - Manuka Health
  MGO™ 400+ Manuka méz - Manuka Health
  100%
  100 % (6)
  19390 Ft -tól
 2. MGO™ 550+ Manuka honey - Manuka Health
  MGO™ 550+ Manuka méz - Manuka Health
  100%
  100 % (4)
  31490 Ft -tól
 3. Honey - GymBeam
  Méz - GymBeam
  100%
  100 % (4)
  2090 Ft
 4. MGO™ 250+ Manuka honey - Manuka Health
  MGO™ 250+ Manuka méz - Manuka Health
  100%
  100 % (2)
  14090 Ft -tól

4 Tétel