Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Melegítő nadrág Flexin Grey - GymBeam

Rating:
88 %

A Flexin Grey melegítő nadrág egy stílusos szürke edzőnadrág szűkített szabással, amely ötvözi a funkcionalitást és a divatot. Dobd fel a ruhatárad ezzel a friss újdonsággal, minimalista dizájnnal és GymBeam logóval. Mindkét oldalon zseb található és gumizsinór a nadrág deréktájon történő behúzásához. Mutasd meg mindenkinek, milyen keményen edzettél!

Nincs raktáron

Flexin Grey stílusos melegítő nadrág szűkített szabással tökéletes edzőterembe és hétköznapi viseléshez is

A Flexin Grey melegítő nadrág stílusos fitness nadrág a GymBeam Clothing kollekciójából, amely nem hiányozhat a szekrényedből. Óriási sikernek számít akár az edzőteremben akár mindennapi viseléshez. Stílusos, minimalista a dizájnja a GymBeam logójával és nagyszerű a szabása, amely tökéletesen kiemeli az izom minden körvonalát. Mutasd meg mindenkinek, milyen keményen edzettél!

Tepláky Flexin Grey - GymBeam  

Ez a friss újdonság a dizájnjával és a szűkített szabásával fog elbűvölni. A Flexin szürke melegítő nadrág ötvözi a funkcionalitást, a divatot, és úgy tervezték meg, hogy minden testalkaton jól mutasson. Mindkét oldalon zseb található és gumizsinór a nadrág deréktájon történő behúzásához. Ezenkívül 20% poliészterből és 80% pamutból készült. A nadrágot egyedi módon gyártották, mégpedig úgy, hogy az edzések alatt optimális hőmérsékleten tartsa a tested és a maximális kényelem biztosítása mellett a határaidat is a maximumra tolhasd.

 

A melegítő nadrág mérettáblázata

MéretSMLXL
A csípőtől lefelé 95 cm 97 cm 99 cm 102 cm
Comb kerülete 50 cm 50 cm 54-55 cm 58-59 cm
Derékbőség – nem széthúzott gumival  68 cm 72 cm 78 cm 84 cm
Derékbőség - széthúzott gumival 92 cm 98 cm 102 cm 105-106 cm

 

Hogyan kell törődni a GymBeam Clothing kollekció melegítőjével?

Ezen stílusos melegítőnadrág nem igényel semmilyen speciális törődést. Mosni 30°C-os hőmérsékleten szükséges, a legmegfelelőbb kifordított állapotban, hogy a lehető leghosszabb ideig újnak tűnjön. Nem gyűrődik, ezért nem szükséges a vasalása sem, viszont, ha Ön a pedánsabb személyek közé tartozik, a vasalását mérsékelt hőmérsékleten végezze. Sose vasalja a nyomtatáson és kifordított állapotban sem.

A vásárlók véleményei

Melegítő nadrág Flexin Grey - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Melegítő nadrág Flexin Grey - GymBeam
A Te értékelésed
Product detail
Category Melegítők
A vásárlók kérdései

Melegítő nadrág Flexin Grey - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ