GAIAM Masszázshengerek

Masszázshengerek gyártótól GAIAM Ezek a szivacshengerekként is ismert eszközök lehetővé teszik az egész test hatékony masszírozását, és különböző kivitelben kaphatók. A szín mellett a neked legmegfelelőbb méretet, felületet, anyagot és keménységet is kiválaszthatod. A technológia szerelmesei számára léteznek intelligens vibrációs hengerek is, amelyeknél az intenzitást magad állíthatod be. Ebben a kategóriában azonban nem csak masszázshengereket találsz, hanem masszázslabdákatmasszázsrudakathátnyújtó eszközöket és egyéb kiegészítőket is, amelyekkel az egész testedet masszírozhatod.

 Show more

Miért érdemes masszázshengereket és más önmasszírozó eszközöket használni?

A masszázseszközök, például a fitness szivacshenger használatával javíthatod a vérkeringést a test bizonyos részein, ami például edzés előtt előnyös lehet. Ez lehetővé teszi, hogy edzés közben több oxigén és tápanyag jusson az izmokhoz, ami jobb teljesítményhez és bizonyos mértékig a sérülések megelőzéséhez vezethet. Edzés után az adott terület masszírozásával támogathatod a regenerálódást és a relaxációt azáltal, hogy oldod a feszültséget a megdolgozott izmokban. Sok sportoló használja ezeket az eszközöket a rugalmasság, a mobilitás javítására és a mozgástartomány növelésére is. Gyakran használják az izmok fájdalmas területeinek - az úgynevezett triggerpontoknak - a masszírozására. Ezért nevezik ezt az eszközt néha triggerpont-görgőnek is.

Hogyan használjuk a masszázshengereket és -labdákat, masszázsrudakat és egyéb eszközöket?

A szivacshenger használata nagyon egyszerű, így otthon vagy az edzőteremben is könnyen megteheted. Csak helyezd rá a tested egy részét, például az Achilles-inadat, a combhajlító izmodat vagy a hátadat, és görgesd a hengert előre-hátra a területen. Ha úgy döntesz, hogy például a hátadat szeretnéd masszírozni, egyszerűen feküdj rá a hengerre, és lassan mozogj előre-hátra úgy, hogy a henger gördüljön alattad. Ne felejtsd el, hogy közben a core izmaidat is be kell vonnod. Ha bizonyos területeken nagyobb feszültséget érzel, lehet, hogy találtál egy triggerpontot. Ügyelj arra, hogy nagyobb hangsúlyt fektess az adott testrész masszírozására.

Hasonló módon használhatsz más masszázseszközöket, például masszázslabdákat (tüskés labdák). Ezeket a kisebb testrészek masszírozására használhatjuk, amelyekhez a hengerrel nem lehet könnyen hozzáférni, mivel az túl nagy lehet hozzá. Ide tartozik a kezed, a nyakad vagy a lábad.

Ha hatékony módot keresel arra, hogy javítsd a vérkeringésedet a tested különböző részein, támogasd a regenerálódást, a relaxációt, vagy csökkentsd a sérülések valószínűségét edzés közben, akkor az önmasszázs eszközök ideális megoldást jelentenek.

 Mutass kevesebbet

3 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (10)
 2. GAIAM (3)
 3. Spokey (1)
Szín
 1. zöld (2)
 2. narancssárga (1)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
 1. Foam Roller Restore Muscle Therapy Green- GAIAM
  Restore Muscle Therapy Green habhenger - GAIAM
  100%
  100 % (1)
  14690 Ft
 2. Foam Roller Mini Muscle Roller Green - GAIAM
 3. Restored Textured Orange regenerációs habhenger - GAIAM

3 Tétel