Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kreatin Tri-Creatine Malate - GymBeam

Gyártó: GymBeam
Rating:
81 %

A Tri-Creatine Malate a kreatin új, egyedi formája, amely növeli az energiát, az állóképességet, a száraz izomtömeget és gyorsítja a regenerációt. Az almasav molekulájával kiegészített kreatin, amely a jobb felszívódást és a kreatin hatékonyságát biztosítja. A kreatin e formája nagyon jól oldódik vízben, nem okoz gyomorproblémákat és még hatékonyabb az ATP ciklusban. Figyelem! Az ízesítetlen kreatin-malátnak kellemetlenül kesernyés íze van.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 390 Ft

100% Tri-Creatine Malate a kreatin új, egyedi formája, amely hatékonyan növeli az energiát, az állóképességet, a száraz izomtömeget és gyorsítja a regenerációt

A Tri-Creatine Malate a kreatin egy új, egyedi formája, amely hatékony a kirobbanó erő, az izomtömeg növelésében, valamint az edzések közötti regenerációs idő csökkentésében, és ez mind az ATP szint megújításán keresztül; energia, amelyet a test az izom-összehúzódásokra használ fel. [1] A tri kreatin malát a kreatin három molekulájából és egy almasav molekulából van kialakítva. A gyomorsavban ez a kötés szétbomlik és tiszta kreatin és almasav szabadul fel, amelyek azonnal felszívódnak a beleken keresztül. Az almasav támogatja az energiatermelést, amely nagyon fontos az izmok normál teljesítményéhez és támogatja az ATP hatékonyabb termelését. Ezen kívül az abszorpciós idő és az adag hatékonyságának javítására szolgál. Ez az erő az állóképesség és a száraz izomtömeg növeléséhez vezet. [3] [4]

 

tri kreatin malat kreatin gymbeam

 

A tri kreatin malat a kreatin ideális alternatívája a testépítők és állóképességi sportolók számára. A kreatin természetes módon is előfordul az izmokban és az alapvető jelentősége az energetikai folyamatokon és a kémiai reakciókon alapszik, amely az izom sejt-összehúzódásához vezet. [5] Még ha az emberi szervezet képes is szintetizálni a kreatint a glicin és az arginin reakciójának folyamatában, sportcélokra ez a mennyiség nem elegendő. 

 


Ha többet szeretnél megtudni a kreatinról, akkor a következő cikket ajánljuk: Kreatin útmutató a maximális izomtömeg-növeléshez


 

A Kreatin-monohidráttal összehasonlítva a Tri-Creatine Malate vízben jól oldódik, nem okoz gyomorproblémákat és az ATP ciklusban még hatékonyabb. A kreatin sója nem tartja vissza a vizet, mint a kreatin-monohidrát, hiszen nem tartalmaz vízmolekulákat. Ezért a teljes hidratáció és a térfogat növelés az izomsejtekben fog előfordulni és nem a gyomorban, ezáltal a kellemetlen puffadás is megszűnik. [2Azok, akik már kipróbálták a tri kreatin malátot, megerősítik az állóképesség növelését és a gyorsabb regenerációt egy intenzív edzés után. 

 

tri kreatin malat kreatin gymbeam

 

A Tri-Creatine Malate előnyei

  • 100% Tri-Creatine Malate
  • növeli az erőt és az állóképességet
  • támogatja a száraz izomtömeg növelését
  • gyorsítja a regenerációt
  • növeli az ATP termelését
  • nagyon gyors a felszívódása
  • nem okoz vízvisszatartást
  • nem okoz puffadást
  • nagyon jól oldódik

 

Összetétel

100% Tri-Kreatin Malát

 

Adagolás

Fogyasszon 3 g terméket 200 ml vízben vagy gyümölcslében elkeverve, 1x naponta.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték100 g-ban
Tri-Kreatin Malát 100 g

 

Figyelmeztetés

A termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. 25°C hőmérsékletig tárolandó. Óvjuk a fagytól és a közvetlen napfénytől. Gyermekeknek, várandós nőknek és szoptató kismamáknak nem megfelelő. Gyermekek elől elzárva tartandó. A gyártó nem felel a nem megfelelő használatból vagy tárolásból származó károkért. Ne lépjük túl az ajánlott napi mennyiséget.

Allergén figyelmeztetés: Nyomokban tejet, szóját, tojást és mogyorót tartalmazhat.

A vásárlók véleményei

Kreatin Tri-Creatine Malate - GymBeam

Összesített termék értékelés

81%
81%
Értékelési átlag 17 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Kreatin Tri-Creatine Malate - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin Tri-Creatine Malate - GymBeam
A Te értékelésed
Mesterséges édesítő mentes
igen
GMO mentes
igen
Műanyag csomagolás mentes
nem
Bruttó súly
0.53 kg
EAN
8588006485868
Hosszúság
18.50 cm
Szélesség
5.00 cm
Magasság
26.00 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Kreatin Tri-Creatine Malate - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ