Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GymBeam Kreatin egyéb formái

GymBeam Kreatin egyéb formái

GymBeam Kreatin egyéb formái

Kreatin egyéb formái gyártótól GymBeam - több új típusú kreatint foglal magába, mint a Kreatin ph-X, Krea-genic, Kreatin Etil-észter, Kreatin-foszfát és mások, amelyek célja hatékonyan növelni az izomtömeget, erőnlétet és teljesítőképességet. Azután, hogy a piacot ellepte a kreatin monohidrát, ami nem felel meg mindenkinek, újabb kreatin típusok jöttek létre. Abban különböznek, hogy másképp szívódnak fel és másképp hatolnak át a sejtfalakon. A legnagyobb része ennek a formának nem igényel telítő fázist, nem okoznak emésztési nehézségeket, mint a "kreatin felfúvódás".

Mutass többet

Kreatin Ethyl Ester (CEE)

A Kreatin Ethyl Ester a második legismertebb kreatin típus, ez is igazából kreatin monohidrát, amely egy észter nevű összetevővel van gazdagítva. Abból az okból kifolyólag készült, hogy néhány sportolónak nem felel meg a kreatin monohidrát felszívódása, amely még ha hatékonyan is növeli az izomtömeget, rosszabb lehet a feszívódása. Épp az észterifikáció növeli azt a képességét, hogy jobban áthatol a sejtfalakon, ami növeli a hatékonyságát és a felszívódását is. 

Ez azt jelenti, hogy csökken a szükséges napi adag és végezetül javul a felszívódás és eltűnik a tipikus "kreatin felfúvódás". Ennél a kreatin típusnál nem szükséges a telítő fázis, sem a dextróz vagy egyéb cukrok fogyasztása a zsír lerakódásához, ami megint csak egy újabb pluszt jelent. 

Előnyei:

· nagyobb a felszívódása,
· nagyon hatékony,
· nem okoz felfúvódást és egyéb mellékhatásokat, mint a kreatin monohidrát,
· nem igényel telítő fázist.

 

Kreatin Ph-X

Ez a kreatin az újabb kreatin típusok közé tartozik, és hasonlóan, mint az előző típus, ez sem igényel telítő fázist. A felszívódása többszörösen magasabb, mint a klasszikus monohidrátnak, és az emésztőrendszeren változás nélkül megy át. Gyorsan felszívódik a véráramba és nem változik át kreatinra, aminek köszönhetően a test a 100%-át csak az izmoknak hasznosítja. Mivel nem okoz semmilyen emésztési nehézséget és nem köti meg a vizet, nem csak a férfiak körében, de a nők között is elég közkedvelt. 

Előnyei:

· jobb a felszívódása, mint a kreatin monohidrátnak,
· 100%-os a kihasználtsága, nem változik át kreatininra,
· nem köti meg a vizet,
· nem okoz emésztési zavarokat és felfúvódást,
· ideális nőknek és férfiaknak egyaránt.

 

Kreatin-foszfát

Mint ahogy az a nevéből is ered, ez a kreatintípus a kreatin és a foszfát molekula egyesítéséből jön létre. Sok sportoló azért keresi, mert szerintük a legideálisabb adenozin-trifoszfát forrás és az izomenergia fő szállítója. A száraz izomtömeg növelésére szolgál és nem köti meg a vizet. Épp ellenkezőleg, növeli az erőnlétet, könnyen emészthető és sokak szerint hatékonyabb, mint a monohidrát. A kreatin-foszfátot nem szükséges nagy mennyiségben fogyasztani, elég csak keveset is.

Előnyei:

·  könnyen emészthető és felszívódó,
·  nem köti meg a vizet,
·  nem igényel nagy adagokat.

 

Kre-alkalyn

A kre-alkalyn egy több évig tartó kutatás eredménye, és azzal jeleskedik, hogy vízzel való érintkezés során nem alakul át kreatinná, tehát egy olyan anyaggá, melynek a hasfájás és hányinger a mellékhatása. A kutatások szerint a klasszikus kreatinnak kevesebb, mint 7.0 a pH értéke, épp ezért változik át kreatininra, miközben a kre-alkalynnek magasabb, mint 12, és ennek köszönhetően stabilabb ez az anyag és nem alakul át kreatininra. Jobb a kihasználhatósága, biztosítja a gyorsabb erő- és izomtömeg növekedést, semlegesíti a tejsavat, ami segít a regenerálódás során a jobb teljesítmény eléréséhez.  

Előnyei:

· nem változik át kreatininra,
· 100%-os a kihasználhatósága,
· már az első adag után érezhető a hatása,
· nem igényel telítő fázist, épp ezért sem olyan drága,
· 10-szer erősebb, mint a hagyományos kreatin,
· nem okoz emésztési gondokat és felfúvódást.


Kreatin Malát

A klasszikus kreatin monohidráttal összehasonlítva jobban oldódik a vízben, hatékonyabb az ATP ciklusban, tehát az izomenergia elérésében, megakadályozza az emésztési nehézségeket. Nagy plusznak számít, hogy nem köti meg a vizet, így hidratál és nem a gyomorban, hanem az izomsejtekben megy végbe az izomnövekedés, ami végülis megszünteti, kizárja a puffadást. 

Előnyei:

· jobb az oldhatósága és felszívódása,
· nem okoz emésztési panaszokat és puffadást,
· növeli a sejttérfogatot,
· kiemelkedően gyorsítja a regenerálódást és csökkenti a fáradtságérzetet az edzés alatt,
· nem köti meg a vizet.

 

Kreatin Piruvát

Ez a kreatintípus a kreatin és a pyruvát kombinációja, amely relatívan új és az erőnlét, izomtömeg növelésére szolgál. Ezenkívül növeli a rendelkezésre álló izomenergiát és segíti csökkenti a zsírforrásokat. Ennek a két összetevőnek a kombinálása bebiztosítja a szinergikus hatást és a hatékonysága az ötszörösére nő. 

Előnyei:

· növeli a rendelkezésre álló izomenergiát,
· növeli az össz kreatint a testben,
· nem igényel nagy adagokat,
· hatékony a zsírégetésnél,
· nem okoz puffadást.

 

Magnézium kreatin kelát

A magnézium kreatin kelát, más néven Kreatin Magnapower egy teljesen új forma, amelyre az Albion Laboratoriesben nyert szabadalmaztatást. Ennél a típusnál bebizonyított a teljesítmény növelése, az izomenergia növelése és a regeneráció rövidebb időtartama. A kreatin magnézium kelát növeli az izomszövetbe felszívódó kreatint, védi a kreatint a ciklizálódástól, ami nagyobb mennyiségű aktív formát nyújt. Nem igényel telítő fázist, nem köti meg a vizet és nem okoz felfúvódást. 

Előnyei:

· egyenesen az izomsejtben szívódik fel,
· nem igényel telítő fázist,
· elég csak kisebb adag is, ráadásul 5-ször kisebb, mint a kreatin monohidrát,
· nagy mennyiségű szénhidrát nélkül is hatékony,
· nem köti meg a vizet,
· nem okoz puffadást.

 

Krea-Genic

A krea-genic egy újabb szabadalmaztatott formája a kreatinnak, szállító rendszerrel, aminek köszönhetően stabil a gyomorban és a vérben is. Jobban felszívódik és tökéletesen állandó az emésztőrendszerben, nem modifikálódik át hatástalan kreatininná. A sejtekbe gyorsan bejut, ami biztosítja a magasabb ATP termelést, izomenergiát, növeli az izmok teljesítményét és gyorsítja a regenerálódást. A pozitív eredmények már az első néhány nap után észrevehetőek.

Előnyei:

· jól szívódik fel,
· állandó az emésztőrendszerben,
· nem változik át kreatininra,
· már néhány adag után érezhető a hatása.

 

Kreatin HCL (Koncentrált kreatin hidroklorid)

A legmodernebb kreatin forma, sokszor a "kreatin jövőjének" is nevezik. Ez azért van, mert forradalmi formula, amely abban jeleskedik, hogy egyenesen extrém a felszívódása, a tudományos kutatások szerint, akár 70%-kal jobb, mint a kreatin monohidrátnak. 

Előnyei:

• kimondottan jó a felszívódó képessége,
• kiválóan oldódik, 59-szer jobban, mint az egyéb formák,
• egyedülálló micro adagolása van,
• nincsenek mellékhatásai, mint a puffadás és nem köti meg a vizet sem.

 

Kreatin nitrát

A kreatin nitrát kb. 10-szer jobban oldódik a vízben, mint a kreatin monohidrát. Ám még egy kutatás sem bizonyította azt be, hogy hatékonyabb, mint a kreatin monohidrát. Nagy előnynek számít, hogy segít növelni az oxidok vazodilatációját és maximalizálja a felszívódást az izompumpáláshoz. 

Előnyei:

• kiválóan oldódik a vízben,
• jó a felszívódása,
• tágítja az ereket.

 

Tri-kreatin citrát

Ez a típus egy teljesen új generációja a kreatinnak. Három kreatin molekula van benne, amelyek egy kreatin-citrát molekulára csatlakoznak, aminek köszönhetően 10-szer nagyobb az oldhatósága a kreatin monohidráttal összehasonlítva. Hogy még jobban megközelítsük a témát, tudományosan is igazolt, hogy a kreatin-citrátból 90% kreatin szívódik fel az izmokban, miközben a monohidrátnál ez 40%. Ez azt jelenti, hogy a kisebb adagolásnál jobb eredményeket érhet el.

Előnyei:

• kiválóan oldódik vízben,
• jó a felszívódása,
• kevesebb emésztési gondot okoz.

 

Ha többet szeretnél megtudni a kreatinról, a kreatin adagolásáról, mellékhatásairól, hogyan működik és mi fog történni veled, ha abbahagyod szedését, olvasd el a Kreatin útmutató a maximális izomtömeg-növeléshez.


A GymBeam egy vezető vállalat, amely 2013-ban alakult és táplálékkiegészítők, fitnesz öltözékek és az edzéshez szükséges tartozékok elektronikus értékesítésével és főleg azok gyártásával foglalkozik. A többi üzlettől abban térünk el, hogy kizárólag proffesszionális és élsportolókkal dolgozunk együtt, akik szívesen adnak tanácsot a táplálékkiegészítők terén, ill. nekünk abban adnak tanácsot, hogy mivel bővíthetjük a kinálatunkat, hogy az Önöknek minél több előnyt nyújtson. Ám a legnagyobb eltérés abban rejlik, hogy a világmárkákon kívül, a saját márkanevünk, azaz a GymBeam gyártói és értékesítői is vagyunk. Már a kezdektől kezdve gondolkodtunk a saját kiegészítők gyártásán, és egy év tesztelés, analízis és kutatás után, 2014 júliusában betörtünk a piacra az első termékünkkel és folyamatosan bővítettük a kínálatunkat. Ma már különbözü forrású fehérjéket, zsírégetőket, aminosavakat, bcaa-t, ráadásul vitaminokat és ásványi anyagokat is gyártunk, és legújabban pedig már fitnesz ételeket, snackeket és superfoods-ot, mint a mogyoróvaj, chia mag, quinoa és sok más terméket is. 

 

 

5 egyszerű pillér, amelyekre minden vásárlónál ügyelünk:

 • Gyors szállítást nyújtunk
 • Alacsony a szállítási költség
 • Széles választékot kínálunk
 • Egyszerű és készséges panaszeljárás
 • Minden fer áraink vannak

 

Gym Beam

 

A termékek gyártásánál, amely Németországban működik, figyelembe vesszük a minőségi alapanyagokat, amelyek európai származásúak, valamint a hatékony és igényes formulákat. A termelés mindig szigorú kritériumok és eljárások alapján zajlik, egy teljesen akkreditált gyógyszeripari üzemben, ahol a minőségi termékek előállítását és annak tartalmát rendszeresen ellenőrzik a nemzeti ellenőrző intézmények. A kiegészítőkön kívűl Gym Beam Clothing név alatt futó, edzésre való kiegészitőket, valamint férfi és női edzésre való ruházatot is elkezdtünk gyártani és értékesíteni, a rövidnadrágoktól kezdve, a leggingsen, a pólókon és atlétákon át, a pulcsikig és kompressziós ruhákig.

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
  Gyártó
  Ízesítés
  Csomagolás (g)
  Csomagolás (ml)
   Tabletta
    Szín
     Kapszula
     Anyag
      Állag
      Összetétel
      Méret
       Fehérje feldolgozás módja
        Fehérje forrás
         Termékcímkék
          Ár
          Ár - tól - to
          Szűrés
           • Vegetáriánus (1)
           • Vegán (1)
           • Gluténmentes (2)
           • Laktózmentes (2)
           • Bio (2)
           • GMO mentes (2)
           • Mesterséges édesítő mentes (1)
           • Műanyag csomagolás mentes (2)
           • Aszpartám mentes (2)
          1. Kreatin Crea7in - GymBeam
           Rating:
           94% (221)
           Akciós ár 3 490 Ft
          2. Kreatin HCl 120 kapsz - GymBeam
           Rating:
           89% (21)
           Akciós ár 2 370 Ft

          2 Tétel