Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kreatin HCl 120 kapsz - GymBeam

Gyártó: GymBeam

A Kreatin HCl a kapszulás kretain-hidroklorid, mely egy különösen stabil, könnyen oldódó és kiváló felszívódó képességgel rendelkező termék. Fogyasztásának nincsenek olyan mellékhatásai, mint a puffadás, görcsök, vagy a víz visszatartása. A termék mindazoknak ajánlott, akik szeretnék növelni az izmaik erejét, a teljesítményüket, kitartásukat és az izomtömegek növekedését. 

Raktáron
Akciós ár 2 370 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Kreatin HCl – kiváló felszívódó képességgel rendelkező kreatin az erő, a teljesítmény és az izmok erejének növelésére

A Kreatin HCl a kapszulás kreatin-hidroklorid (sósavra kötődő kreatin) – az egyik legnépszerűbb kreatinfajta. Ez a modern formájú kreatin nagyon stabil, ellenáll az emésztőrendszer savas környezetének és nagyon könnyen oldódó termék.

A termék nem igényel feltöltési fázist, kiváló felszívódó képességgel rendelkezik, ezért képes nagyobb mennyiségekben elraktározódni az izmokban. Nagyban növeli az izmokban található kreatin értékeit, ezt a feljavított abszorpciós képességének és az egyszerűbb biológiai hozzáférhetőségének köszönheti. Nincsenek olyan mellékhatásai, mint a puffadás, görcsök, vagy a víz visszatartása a szervezetben. Mindazoknak ajánljuk, akik szeretnék növelni az izomerőt, a teljesítményt és az izomtömegeik növekedését.

Kreatin HCL GymBeam

 

A termék különleges tulajdonságait az egyedülálló gyártási folyamatnak köszönheti, amikor a hagyományos kreatin molekulából hidroklorid csoport hozzáadásával só keletkezik. Ezzel növeli az oldódó képességét és egyszerűsíti a biológiai hozzáférést. Ugyanakkor hozzájárul ahhoz is, hogy effektívebbé teszi az utat, mely az okozója az energia molekuláris forrásainak kreatinnal való helyettesítéséért az izmokban. A jobb felszívódó képesség azt biztosítja, hogy a terméknek nincsenek olyan hagyományos mellékhatásai, ami a kreatinos táplálékkiegészítőknél gyakori, mint a puffadás és a gyakori vizelés. Azzal, hogy a kreatin HCl könnyen felszívódik a szervezetben, nem igényel szénhidrát fogyasztást ezen tulajdonságának javítására, amit a termék további előnyei között említhetünk meg.

 

A Kreatin HCl előnyei

  • kreatin HCl – nagyon népszerű kreatin formula
  • nagyon stabil formájú kreatin
  • kiváló felszívódó képességgel rendelkezik
  • könnyen oldódó
  • nem igényel feltöltési fázist
  • a jobb felszívódás érdekében nem igényel szénhidrátfogyasztást
  • elegendő kisebb adagok fogyasztása, mint más kreatinok esetében
  • támogatja az izomerő és izomtömegek növekedését
  • támogatja a teljesítmény növekedését
  • nincsenek olyan mellékhatásai, mint a puffadás, gyakori vizelés, vagy a görcsök

 

Összetétel

Kreatin HCl (hidroklorid), csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát), kapszula (zselatin).

 

Adagolás

Naponta 2x fogyassz 1-2 kapszulát. 

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 kapszula
Kreatin HCl (hidroklorid)800 mg

 

Figyelmeztetés

Táplálékkiegészítő. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Száraz helyen tárolandó, max. 25°C hőmérsékleten. Óvd a fagytól és a közvetlen napsugárzástól. A termék nem ajánlott gyermekek, várandós és szoptató nők számára. Kisgyermekektől elzárva tárolandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő fogyasztás és tárolás következtében kialakuló károkért. Ne lépd túl az ajánlott napi adag mennyiségét. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson. 

A vásárlók véleményei

Kreatin HCl 120 kapsz - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin HCl 120 kapsz - GymBeam
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Kreatin HCl 120 kapsz - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ