Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kreatin Creactor 220 g - MuscleTech

Gyártó: muscletech

A Creactor ™ egy minőségi 100%-osan ultra-tiszta kreatin HCL, szénhidrát-, cukor és zsír nélkül. Minden adag 750 mg a kreatin legtisztább formáját tartalmazza, savak és só nélkül. Segíti a gyorsabb felépülést a szériák között, növeli az erőt, a teljesítményt és támogatja az izomtömegnövekedést. Nem okoz felfúvódást.  

Raktáron
Akciós ár 10 790 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Creactor: 100%-os ultra tiszta kreatin HCL szénhidrátok, cukor és zsir nélkül

A Creactor ™ gyorsítja a sejtek ATP (adenosintrifoszfát) regenerációját. Az ATP az anaerób energia elsődleges forrása, ígyhát elősegíti a szervezet gyorsabb helyreállását két széria között. Az intenzív gyakorlatok alatt az izmokból az ATP használódik fel elsőként. Ezáltal, hogy az ATP forrás behatárolt, szükségünk van az ATP saját kialakítására. A gyakorlatok alatt az izomszövet ATP-t a kreatinfoszfát szétesésével termel.

Mivel az izomszövetben csak meghatározott mennyiségű kreatinfosztfát található, ez az ATP forrás nagyon hamar kiapad. A végeredmény a fáradtság, majd az izom elernyedése. Itt jön képbe a Creactor ™. A Creatcorban található kreatin molekulái nagy teljesítményű. Ezek a molekulák kreatintfoszfáttá alakulnak, amelyek mint egy elraktározott energia jelennek meg, ezzel előzvén meg az izomfáradságot. Ezzel a magasabb energiamennyiséggel Ön többet, és hosszabban bír edzeni.

 

 

Creactor

 

A Creactor ™ fő összetevője klinikailag bizonyítottan megnöveli az izomterhelés nagyságát, ezzel növelvén a teljesítményt. A fiziológusok alátámasztották, hogy olyan kevés adag, mint 3 g naponta egy hónapig,telítetté teszi az izmot.Emelett nem viseli meg az emésztőrendszert, és nem okoz puffadást.

A Creactor ™ minkét formulája jól oldódik. Már az első használatnál tapasztalhatja ezt, mikor egy kellemes italt készít belőle.Ezt Ön rögtön tapasztalhatja is, amikor a Creactor ™ vízzel keveri, és mint egy kellemes italt fogyasztja. Szinte rögtön elkeverhető, üledék mentes ital. Ezzel Ön egy minőségi, HCL-, cukor-, zsír- és szénhidrát mentes, tiszta kreatin készítményt kap.

 

Creactor

 

A Creactor és az előnyei

  • növeli az erőt és az izmokat
  • gyorsítja a regenerációt
  • nem puffaszt
  • dupla adag 1 adagban

 

Ajánlott fogyasztás

 Adagolás:1 adagolókanállal 240 ml vízben feloldva, napi kettő alkalommal fogyaszd.Edzésnapkon az egyik adagot ezek közül edzés után közvetlenül fogyaszd. A 2 adagot soha ne lépd túl 24 órán belül.

 

Összevetők:

Természetes aroma, citromsav, aceszulfám-kálium, kalcium szilikát, szilícium-dioxid, szukralóz, maltodextrin, tri-kalcium foszfát, FD&C Yellow No. 5, FD&C Blue No. 1

 

Tápértékek

Tápétékek:1 adag (1,8 g)
Kreatin HCI750 mg
Free-acid kreatin750 mg

 

Figyelmeztetés:

Ne lépje túl a javasolt mennyiség fogyasztását. Nem alkalmas terhes, ill. szoptató nők fogyasztására. Tartsa száraz, hűvös helyen. Óvja a közvetlen napsütéstől. Gyerekektől elzárva tartandó.

Allergén figyelmeztetés:

Gyártásánál érintkezhetett olyan készítményekkel, melyek tejet, tojást, szóját, búzát, magvas terméseket, halolajat, földi mogyorót és mogyorót tartalmaznak.

A vásárlók véleményei

Kreatin Creactor 220 g - MuscleTech

Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin Creactor 220 g - MuscleTech
A Te értékelésed

Ízesítés

A vásárlók kérdései

Kreatin Creactor 220 g - MuscleTech

A kérdés leírása
Írj választ