Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Q10 koenzim 100 kapsz - Scitec Nutrition

A Co-Q10 vagy Koenzim Q10 egy antioxidáns, amely támogatja a szív és érrendszert, valamint az idegrendszert, a keringési rendszert és a kognitív funkciókat. Fontos szerepet játszik az energiaforrások égetésében és elősegíti az E vitamin újrafelhasználását a szervezetben. Ez felgyorsítja a bőr regenerálódását, biztosítja az egészségesebb és fiatalabb megjelenést.

Raktáron
Akciós ár 2 390 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

CO-Q10 vagy Koenzim Q10 - antioxidáns, amely fontos az általános egészség szempontjából, amelynek mennyisége a kor előrehaladtával csökken

A CO-Q10 vagy Koenzim Q10 egy antioxidáns, számos pozitív hatással. Jótékony hatással van a keringési rendszerre, a mentális teljesítményre és az idegrendszerre. Ez egy komponense a sejtek komplex szállítási rendszerének, fontos szerepet játszik az energiaforrások égetésében, a sejtlégzés tökéletesítésében és az energiasejtek termelésében. Következésképpen pozitív hatással van valamennyi szövetre és sejtre, amelyek intenzíven alakulnak és átalakítják az energiát.

 

CO-Q10

 

A Co-Q10 támogatja az E vitamin újrafelhasználását a szervezetben. Felgyorsítja a bőr regenerálódását, biztosítja az egészségesebb és fiatalabb megjelenést. A Q10 koenzim megtalálható minden sejtben az emberi testben, a mennyiségük a kor haladtával csökken. Bizonyos gyógyszerek, mint például a sztatinok (a koleszterinszint csökkentésére alkalmazzák), vagy béta blokkolók (alacsonyabb vérnyomás csökkentésére), a Q10 koenzim gyors csökkenését okozhatja.

 

 

A CO-Q10 előnyei

  • jótékony hatással van az idegrendszerre
  • elősegíti az energiasejtek termelését
  • elősegíti az E vitamin újbóli kihasználását
  • elősegíti az egészségesebb és fiatalosabb megjelenést

 

 

Összetevők

Töltőanyagok (rizs olaj, szója lecitin), kapszulatok (szarvasmarha-zselatin, színezőanyag: titán-dioxid), koenzim Q-10, nedvesítő (növényi glicerin növény).

 

 

Adagolás

Fogyassz naponta 3 kapszulát, lehetőleg étkezés közben. 

 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 kapsz.
Q-Sorb™ Koenzim Q-1010 mg
A vásárlók véleményei

Q10 koenzim 100 kapsz - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Q10 koenzim 100 kapsz - Scitec Nutrition
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Q10 koenzim 100 kapsz - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ