Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

JW Protein tölcsér - GymBeam

Gyártó: GymBeam

A JW Protein tölcsér egy praktikus, hordozható tölcsér, melyben a Just Whey proteint vagy kedvenc táplálék-kiegészítőidet tárolhatod és gondoskodhatsz annak pontos adagolásáról. A Just Whey mini tub kialakítás lehetővé teszi, hogy bárová magadd vihesd étrend-kiegészítőd. Sőt, egy praktikus akasztós csattal a tölcsért a sporttáskádhoz, hátizsákodhoz vagy akár a kulcscsomódhoz is rögzítheted.

Nincs raktáron Várhatóan: 02.12.2020
Becsült ár 1 390 Ft

JW Protein tölcsér - egy praktikus hordozható tölcsér minden Just Whey fehérje imádó számára

A JW protein tölcsér egy praktikus hordozható tölcsér, mellyel a Just Whey protein vagy más kedvenc táplálékkiegészítőid tárolásáról és megfelelő adagolásáról gondoskodhatsz.  Azt is lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vidd az étrendkiegészítőd. Emellett a tölcsér egyedi formája igazán megkönnyíti a kiegészítők összekeverését és üvegbe áttöltését. A tölcsért a praktikus akasztós csattal rácsatolhatod a sporttáskádra, hátizsákodra vagy akár a kulcscsomódra. Praktikus használata mellett biztos hogy élvezni fogod a stílusos Just Whey mini tub kialakítást is.

A vásárlók véleményei

JW Protein tölcsér - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:JW Protein tölcsér - GymBeam
A Te értékelésed
Termékcímkék
Új
Forgalmazó
28
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
8586022211942
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

JW Protein tölcsér - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ