Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Jointment Sport 120 kapsz - Universal Nutrition

A Jointment Sport egy komplex ízületvédő, amely olyan anyagokat tartalmaz, mint a glükozamin és a kondroitin szulfát, MSM és cápaporc. Ezek az anyagok és ízületek, az ínszalagok regenerálódására alkalmas, de a termék olyan sportolók számára is ajánlott, akik számára fontos az általános mozgásszervi prevenció és egészség. Egy csomagolásban 20 adag található az ízületek gyógyítására és a szervezet teljes immunitásának a megerősítésére.

Jointment Sport - komplex ízületvédő az ízületek és az ínszalagok regenerálódására, és a mozgásszervek prevenciója és egészsége érdekében 

A Jointment Sport egy komplex ízületvédő, mely biztosítja az ízületi porc és szövetközi állomány felépítésében részt vevő glükozamint és a kondroitint, tíz további aktív hatóanyaggal kiegészítve, többek között MSM-mel és cápaporccal. Egy csomagolásban 20 adag található az ízületek gyógyítására és a szervezet teljes immunitásának a megerősítésére. Az 1977 óta sport táplálékkiegészítőket gyártó Universal társaság természetesen tökéletesítette a formulákat egyéb aktív összetevőkkel. A Jointment Sport nagyszerű választás olyan sportolók számára, akiknek fontos az általános mozgásszervi prevenció és egészség.


Jointment Sport


Jointment Sport és előnyei

  • komplex hatékony összetevőket tartalmaz az ízületek számára
  • regenerálja az ízületeket és az ínszalagokat
  • támogatja a mozgásszerv-rendszer egészségét
  • erősíti a teljes immunrendszert
  • nagyszerű prevenció

 

Adagolás

Napi 6 kapszulát fogyasszom, mindig 2 kapszulát étkezés közben. A csomagolás 20 napra elegendő. 

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (6 kapsz)
E-vitamin15 IU
Kalcium100 mg
Magnézium100 mg
Mangán1 mg
Glükozamin1500 mg
Kondroitin-szulfát200 mg
Methylsulfonylmethan (MSM)150 mg
Kurkuma150 mg
Quercetin100 mg
Lenmagolaj100 mg
Bromelain50 mg
Metionin50 mg

 

Egyéb összetevők

Glükózamin HCL, zselatin, kalcium-szulfát, magnézium-oxid, laktóz, magnézium-sztearát, DL-metionin, D-alfa-tokoferil-szukcinát, mangán-szulfát.

Allergének: Rákféléket, szójamagot, tejet vagy tejtermékeket tartalmaz.

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas 15 éven aluli személyek, terhes és szoptató nők számára. Tárolás 5-25 ° C-on, gyermekektől elzárva, fagytól, nedvességtől és közvetlen napfénytől megvédve. A gyártó, az importőr és a forgalmazó nem vállal felelősséget a helytelen használat vagy tárolás általi károkért.


A vásárlók véleményei

Jointment Sport 120 kapsz - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Jointment Sport 120 kapsz - Universal Nutrition
A Te értékelésed
Főkategória
A vásárlók kérdései

Jointment Sport 120 kapsz - Universal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ