Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Isotec Endurance 1000 g - Scitec Nutrition

Az Isotec Endurance egy izotóniás ital a sportolók számára, amely hidratálja a testet, valamint feltölti a folyadék- és elektrolit állományt. Tri-carb energiaforrást tartalmaz – dextrózt, maltodextrint és fruktózt. Ennek köszönhetően biztosítja az energia fokozatos felszabadulását és a glikogén állomány feltöltését az izmokba és a májba is. Az elektrolit tartalom kiegészíti az izzadság által elveszített folyadékot és kiemeli a teljes folyadék-elnyelést és folyadék-retenciót a szervezetben.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 890 Ft

Isotec Endurance – izotóniás ital sportolók számára, amely helyettesíti az elveszett elektrolitoket, feltölti a folyadékmennyiséget és az energiát

Az Isotec Endurance egy izotóniás ital sportolók számára. Az intenzív tréning és az állóképességi edzések gyorsan kimerítik a test energiaforrásait, valamint a víz- és elektrolit állományt is. Az Isotec Endurance Tri-carb energiaforrást tartalmaz, mégpedig dextrózt, maltodextrint és fruktózt. A dextróz gyors energiát biztosít a szervezet számára, később lép be a folyamatba a maltodextrin, amely fokozatos és egyenletesen felhasználható energiát biztosít. A fruktóz jelentősége abban rejlik, hogy míg az előbb említett szénhidrátok képesek energiával ellátni az izomrostokat, addig a májban főleg fruktóz kerül felhasználásra a glikogénállomány előtt. A Tri-carb szénhidrát komponensek képviselete, biztosítja az energia fokozatos felszabadulását és a glikogénállomány feltöltését az izmokban és a májban is. Az elektrolit-tartalom feltölti az izzadás által elvesztett folyadékmennyiséget és kiemeli a teljes folyadék-elnyelést és folyadék-retenciót a szervezetben.


Isotec Endurance - Scitec

 

Az elkészített ital szénhidrát és elektrolit tartalommal, a hosszabb ideig tartó állóképességi edzéseknél hozzájárul a hatékonyság és a teljesítmény fenntartásához, valamint a víz felszívódásának a növeléséhez. A C-vitamin segítséget nyújt az immunrendszer normális működésének a fenntartásához az intenzív edzések alatt és után. Ezen pozitív hatás elérhető napi 200 mg C-vitamin fogyasztásával (1 adag Isotec Endurance magasabb mennyiséget tartalmaz, mint a napi javasolt adag). Az E-vitamin hozzájárul a sejtek védelméhez az oxidációs stresszel szemben.

 

Az Isotec Endurance előnyei

  • kitűnő izotóniás ital sportolók számára
  • biztosítja az elektrolitok egyensúlyát
  • hidratálja a testet
  • biztosítja a normális anyagcserét az energia képzéséhez
  • elnyomja a fáradtságot és a kimerültségérzést
  • támogatja az idegrendszer működését (neurotranszmisszió, idegösszehúzódás beleértve a szívizmot is)
  • támogatja a sejtmembránok normális működését
  • támogatja a normális fehérjeszintézist
  • támogatja az egészséges csontok és fogak fenntartását

 

Összetétel

Lemon ice-tea ízesítés: Meltodextrin, dextróz, fruktóz, nátrium-hidrogénfoszfát, savasság szabályozó: vízmentes citromsav, kálium-dihidrogén-foszfát, dimagnézium-foszfát, aroma: fekete tea, citrom; L-aszkorbinsav, színezék: karamell; DL-alfa-tokoferol-acetát, édesítőszer: szurkalóz, aceszulfám K.

Orange ízesítés: Meltodextrin, dextróz, fruktóz, nátrium-hidrogénfoszfát, kálium-dihidrogén-foszfát, dimagnézium-foszfát, savasság szabályozó: vízmentes citromsav; L-aszkorbinsav, DL-alfa-tokoferol-acetát, édesítőszer: szurkalóz, aceszulfám K, színezék: narancssárga FCF.

Raspberry ice-tea ízesítés: Meltodextrin, dextróz, fruktóz; savasság szabályozó: vízmentes citromsav, nátrium-hidrogénfoszfát, kálium-dihidrogén-foszfát, dimagnézium-foszfát, aroma: málna, fekete tea; L-aszkorbinsav, DL-alfa-tokoferol-acetát, édesítőszer: szurkalóz, aceszulfám K, színezék: ponceau 4R.

 

Adagolás

Keverjen össze 3/4 mérőkanál vagy 2 kanál (33 g) Isotec terméket 500 ml hideg vízben. Igyon meg egy adagot minden 30 percben az edzés során, mégpedig 2,5 dl/15 perc tempóban az energia, folyadékmennyiség és az elektrolitok feltöltéséhez. A szervezet hidratálásához megfelelő egy adag fogyasztása 30-60 perccel az edzés előtt, főleg a nyári időszakban. Az edzések után az Isotec kiegészítő felhasználható, mint szénhidrát-adalék a fehérjekoktélokhoz. 

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (33 g)
Energiatartalom 487 kJ / 116 kcal
Zsír 0 g
   ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 29 g
   ebből cukor 14 g
Fehérje 0 g
0,63 g
Kálium 200 mg
Magnézium 90 mg
Foszfor 442 mg
C vitamin 200 mg
E vitamin 15 mg

 

Figyelmeztetés

Ne lépje túl a javasolt napi adagolást! A termék nem pótolja a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életstílust. Tárolja a gyermekektől távol! 

A vásárlók véleményei

Isotec Endurance 1000 g - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Isotec Endurance 1000 g - Scitec Nutrition
A Te értékelésed
Műanyag csomagolás mentes
nem
Mesterséges édesítő mentes
nem
Bruttó súly
1.22 kg
EAN
728633107063
Hosszúság
22.50 cm
Szélesség
12.50 cm
Magasság
12.50 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Isotec Endurance 1000 g - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ