Fitness Roller PS-4050 habhenger – Power System

Értékelés:
55 % of 100
55 % (7)
Gyártó: Power System

A Fitness Roller habhenger, egy hatékony masszírozó segédeszköz a teljes mozgékonyság javításához, az izomtartomány növeléséhez és a merev izmok ellazításához. Minőségi habból és kemény üreges belső részből van legyártva, amely ellenálló a mechanikai károsodásokkal szemben. A henger tipikus 3D felülettel és hosszú élettartamú robusztus szerkezettel rendelkezik. Ennek köszönhetően a termék mindig készen áll a sérülések kockázatának a csökkentésére és a segítségnyújtásra a sérülésekből való felépüléshez

Hosszú távon nem elérhető

Fitness Roller – habhenger az edzéshez és a merev izmok ellazításához, amely biztosítja az izomtartomány növelését és segítséget nyújt a sérülésekből történő felépüléshez

A Fitness Roller habhenger egy masszírozó segédeszköz a teljes mozgékonyság javításához, az izomtartomány növeléséhez, valamint az egyensúly és a járás javításához. A termék speciális designja lehetővé teszi a célzott masszázsokat és a teljes izmok beépülését. A masszírozó habhenger az önmasszírozó ellazító technikák számára van meghatározva – a meghúzott és a merev izmok ellazítása és edzés utáni relaxálása, az izomrendszer és az ízületek fájdalmasságának a csökkentése, a vérkeringés növelése és az izom elaszticitás megújítása. 

 

Fitness Roller PS-4050 habhenger

 

A rendszeres felhasználása csökkenti a sérülések kockázatát, segítséget nyújt a sérülésekből történő felépülésben és előkészíti az izmokat a közelgő terhelésre és a maximális teljesítményre. A Fitness Roller habhenger úgy lett megtervezve, hogy kibírja a folyamatos terhelő felhasználást, anélkül hogy megsérüljön. Minőségi EVA habból van legyártva, valamint ABS anyagból álló üreges belső részből (polimer akrilnitril, butadién és sztirén), amely ellenálló a mechanikai károsodásokkal szemben. A stabil, üreges belső rész így robusztus szerkezetet biztosít, hosszú élettartammal. A hengernek tipikus 3D felülete van, amely stimulálja a masszőr kezeit – a széles lapos formák a tenyér érintését stimulálják, a hosszú üreges formák az ujjak érintését és az ujjvégek kis, stabil formáit stimulálják. Ezek az anyagok egy magasan ellenálló terméket hoznak létre, amely ideális a mindennapi szükséges edzésekhez és a masszázshoz is.

További Információ
EAN 4050001700009
Termék kód 90191090: -- Ostatné
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Kiegészítők
Db per raklap 1 db.
Db per csomag 1 db.
Bruttó súly 0.66 Kg
Length (cm) 14.00 ??
Width (cm) 14.00 ??
Height (cm) 34.00 ??
Készült Kína
Főkategória Masszázshengerek
Egyéb kategóriák Kellékek
Ajándékok
Otthoni edzés

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Fitness Roller PS-4050 habhenger – Power System
Write Your Own Review
Véleményt ír:Fitness Roller PS-4050 habhenger – Power System
Te értékelésed

Összesített termék értékelés

55 %
55 %
Értékelési átlag 7 értékelésből
80 %
60 %

Az ellenőrzött vásárlások összesített értékelése

80 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100 %
A rendkívül gyors szállításnak köszönhetően, hamar használatba vehettem a hengert. Első alkalom traumatikus élményt nyújtott. A következő használat után nagyon kellemes élményben volt részem. A teljesen megfeszült izmaimat olyan szinten ellazította hogy a testemet pihe könnyűnek éreztem. Minden feszülés elmúlt. Köszönet a gyors szállításért és ezért a csodálatos hengerért. Mindenkinek ajánlom.

Hasznosnak találta a véleményt?

Szín Ár Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ