Grip Sticks felfüggeszthető rendszer - GymBeam

0%
0% (0)
Gyártó: GymBeam

A Grip Sticks felfüggeszthető rendszer felhúzásokhoz tervezett sportkellék, amely során intenzíven erősíti az  alkart és a fogást. Egyszerűen akaszd fel a húzódzkodó rúdra, majd fogd meg a kezeddel a fa részt, és kezdd el a húzódzkodást. Ez a kiegészítő különösen hasznos mászók, erősportolók, tornászok és más olyan emberek számára, akiknek erős fogásra van szükségük.

Raktáron
13990 Ft

Grip Sticks felfüggeszthető rendszer - rúdadapterek húzódzkodáshoz, amelyek segítenek erősíteni a csuklót, az alkart és a fogást

A Grip Sticks felfüggeszthető rendszer egy sportkiegészítő, amely változatosabbá teszi a felhúzós gyakorlatokat. Ezek olyan labdaadapterek, amelyeket a kar, alkar, csukló és az ujjak edzésére használhatsz. Ezek a fő izmok szükségesek az erős fogáshoz. Négy hevederből, négy karabinerből és két fapálcából áll, amelyek markolatként szolgálnak. Az egész rendszer erős, kiváló minőségű anyagból készült, és a sima fa fogantyúknak köszönhetően kényelmes a fogása. Használatához akaszd fel a hevedert a húzódzkodó rúdra, csatlakoztassa a karabinerrel a hurkokat, majd rögzítsd a rúdadaptereket. Ezután fogd meg a kezeddel ezeket az adaptereket és lógj rajtuk. Most már elkezdheti a húzódzkodások vagy a dead hang gyakorlatok végrehajtását. A rúdadapterekkel való gyakorlás ebben a helyzetben igazán erős ujj- és alkarizmokat igényel. Ez még a haladó sportolók számára is kihívás lesz. Egy könnyebb megoldás, ha vízszintes helyzetben lógsz a markolatrudakon. Ehhez 2 hevederre és 2 karabinerre van szükség minden markolathoz. Ebben a pozícióban a húzódzkodások könnyebbek lesznek, és akár lógó haspréseket is végezhetsz, hogy a hasizmokat is megcélozd.

 

 

Ezt az eszközt így mindenki értékelni fogja, aki erősebb és szilárdabb fogást szeretne elérni. Ez különösen fontos a mászóknak, akik sziklákat, falakat másznak vagy boulderezéssel foglalkoznak. Nekik elsősorban erős ujjakra, csuklóra, alkarra és hátra van szükségük ahhoz, hogy még a kisebb sziklákon is sokáig kitartsanak. Hasonlóképpen helyet kap az erősportolók edzésrutinjában is, akik nem nélkülözhetik az erős fogást, például a deadlift és más gyakorlatok végrehajtásakor. Hasznos lehet a tornászok vagy a klasszisok számára is, mivel nekik is erős alkarra és markolatra van szükségük.Végül, de nem utolsósorban bárki, aki szeretné változatosabbá és intenzívebbé tenni a fekvőtámasz technikáját.

 

A Grip Sticks felfüggeszthető rendszer felakasztható egy húzódzkodó rúdra az otthonodban, edzőteremben vagy szabadtéri edzőparkban. Ráadásul ezek az adapterek hordozhatóak, így útközben is magaddal viheted.

 

Grip Sticks Suspension System - GymBeam

 

A Grip Sticks felfüggeszthető rendszer előnyei

 • grip rúdadapterek húzódzkodáshoz
 • négy hevederből, négy karabinerből és két fa rúdból áll
 • a húzódzkodó rúdra rögzíthető
 • kiváló minőségű és erős anyagból készült
 • a markolatok sima fából készültek
 • könnyen megfogható
 • hordozható
 • segíti erősíteni az alkart, csuklót, az ujjakat és a teljes fogást
 • alkalmas húzódzkodáshoz és dead hang gyakorlatokhoz
 • használható az edzőteremben és a szabadtéri edzőparkban is
 • ideális mászóknak
 • alkalmas az erősportolóknak, tornászoknak és a klasszisoknak

 

Anyag

nejlon, fa

 

 

Méretek

Méretek  
Pántok 20x3.2 cm
Rúdadapterek 15x4,5 cm
További Információ
EAN 8586025624213
Termék kód 95069190: --- Ostatné
Termékcímkék Best Seller, New
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Bruttó súly 1.16 Kg
Length (cm) 25.00 ??
Width (cm) 12.00 ??
Height (cm) 8.00 ??
Készült Kína
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória Felfüggeszthető erősítő rendszerek
Egyéb kategóriák Termékek
Kellékek
Újdonságok
Otthoni edzés

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Grip Sticks felfüggeszthető rendszer - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Grip Sticks felfüggeszthető rendszer - GymBeam
Te értékelésed
Variants Ár Raktáron
single_variant 13990 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ