Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GABA 500 mg 200 kapsz - Now Foods

Gyártó: NOW Foods

A GABA egy gamma-aminovajsav, amely nagyon közkedvelt a testépítők körében. Biztosítsa a minőségi alvást, nyugtató hatásai vannak, valamint stimulálja a növekedési hormonszintet, csökkenti az edzés utáni fájdalmat és javítja az idegrendszer megfelelő funkcióját. 

Hosszú távú nem elérhető

GABA: aminosav, amely természetes módon növeli a növekedési hormonszintet és támogatja az izomtömeg növekedését

A GABA egy olyan gamma-aminovajsav, amely a központi idegrendszerben neurotranszmitterként működik. Lassítja az ingerületátvitelt az agyban és megnyugtatja az idegi aktivitást. Több klinikai vizsgálat által bizonyítva lett, hogy a GABA használata stimulálja a növekedési hormont, épp ezért nagyon közkedvelt a testépítők körében. A GABA használata jobb minőségű alvást biztosít és ebben az esetben közvetlen összefüggés érvényes: mélyebb alvás= több növekedési hormon. A GABA egy gamma-aminovajsav és az egyik legfontosabb neurotranszmitter az agyunkban, azaz az idegi impulzusok átviteléért felelős. A hipofízis az a hely, ahol GH termelésre sor kerül, a GABA-ra érzékeny receptorokat tartalmaz. A GABA molekulák adott receptorokra kötődésének a következménye a növekedési hormon szekréciója.  A GABA képes a GH szintet akár a kétszeresére is növelni.

 

gaba now foods

 

GABA és a hatásai

  • Stimulálja a növekedési hormon kiválasztását
  • Enyhíti a fájdalmat
  • Csökkenti a stresszt, feszültséget, szorongást, zavartságot és depressziót a nagyobb nyomás alatt álló személyeknél
  • Javítja az idegrendszer megfelelő funkcióját
  • Enyhíti a premenstruációs szindrómát (PMS)
  • Stabilizálja a vérnyomást
  • Javítja a figyelmet, memóriát, javítja az emocionális reakciókat a gyermekeknél, amelyek vegyi anyagok hatásai által okozott agykárosodásban szenvednek. 

 

Adagolás:

Fogyasszon 1 kapszulát 2-3x alkalommal naponta, szükség szerint éhgyomorra. Igyon hozzá megfelelő mennyiségű folyadékot.

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (1 kapsz)
 B6-vitamin (mint piroxidin HCl)2 mg
GABA (gamma-aminovajsav)500 mg

 

Egyéb összetevők

Cellulóz (kapszula), rizsliszt, szilícium-dioxid és magnézium-szteartát (növényi forrás).

 

Figyelmeztetés:

Kizárólag 18 éves kornál idősebb személyek számára meghatározva. Ne lépje túl a napi javasolt adagolást. Nem fogyasztható a változatos és teljes étrend pótlása. Tárolja a gyermekektől távol. Mindig száraz és hűvös helyen tárolja.  

A vásárlók véleményei

GABA 500 mg 200 kapsz - Now Foods

Write Your Own Review
Véleményt ír:GABA 500 mg 200 kapsz - Now Foods
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

GABA 500 mg 200 kapsz - Now Foods

A kérdés leírása
Írj választ