Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Padded Leather Black edzőöv - Harbinger

Gyártó: Harbinger

A Padded Leather Black edzőöv egy bőr edzőöv, amely a hát alsó része és a törzsizmok stabilizálására szolgál edzés közben. A hátrész széles bőrelemmel erősített, ezért megbízható támasztást nyújt. A belső szivacspárnázat és hasított bőr bélés biztosítja a maximális kényelmet.Az öv dupla tűs pergős övcsattal záródik, amely megkönnyíti a méretigazítást.

Nincs raktáron Várhatóan: 25.01.2021
Becsült ár 9 490 Ft

Padded Leather Black edzőöv - bőröv puha szivacs maggal és hasított bőr béléssel a maximális kényelemért és biztonságért edzés közben

A Padded Leather Black edzőöv egy erős bőr edzőöv, amely stabilizálja az alsó hátizmokat és a törzsizmokat edzés közben. A hátrész széles bőrelemmel erősített, amely megbízható támasztást nyújt mozgás közben. A belső szivacspárnázat és a hasított bőr bélés biztosítja a maximális kényelmet. Az öv dupla tűs pergős övcsattal záródik, amelynek segítségével a méret és a szélesség könnyen állítható. Az övet a nehéz súlyokkal végzett gyakolatokhoz, crossfithez vagy erőemeléshez tervezték.

 

Padded Leather Black Fitness Belt - Harbinger

 

 

Mérettáblázat

Méret

M

L

XL

XXL

Méret (cm)

73,4 - 84

84 - 94

94 - 106,7

106,7 - 122

 

A vásárlók véleményei

Padded Leather Black edzőöv - Harbinger

Write Your Own Review
Véleményt ír:Padded Leather Black edzőöv - Harbinger
A Te értékelésed
Forgalmazó
427
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
3700006361002
Bruttó súly
0.61 kg
Hosszúság
120.00 cm
Szélesség
20.00 cm
Magasság
2.00 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Padded Leather Black edzőöv - Harbinger

A kérdés leírása
Írj választ