Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Balance Air Disc PS 4015 Egyensúly párna– Power System

Gyártó: Power System

A Balance Air Disc egy egyensúlyozó és masszírozó párna, amely erősíti a mélyizmokat, segít eltávolítani a hátfájdalmat, stresszt és megfelelő megelőzésként hat a hát sérüléseivel szemben. Mindkét oldaláról csúszásmentes felülettel van ellátva. Az egyensúlyozó alátétet nem csak erősítésre, rehabilitációra használhatja, hanem az ülési korrekcióhoz és a láb-valamint hátmasszázhoz is.

Raktáron
Akciós ár 3 290 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Balance Air Disc - egyensúly párna, amely erősíti a mélyizmokat, segít a hátfájdalom és a stressz eltávolításában, valamint masszírozó segédeszközként is megfelel

A Balance Air Disc egy egyensúly párna amely tökéletes segédeszköz a test sokoldalú edzéséhez. Megerősíti a mélyizmokat, segít eltávolítani a hátfájdalmat, stresszt és megfelelő megelőzésként hat a hát sérüléseivel szemben. Ráadásul az egyensúly edzés szórakoztató és hatékony, az egyensúly egyszerű megtartásánál is. Szintén megfelel, mint egyensúlyozó alátét a székekre, amely megerősíti az izmokat az irodában üléskor, így ellazítja a túlterhelt hátgerincet.

 

egyensúly párna

 

Hatékony aerob és egyensúlyozó edzéseket tesz lehetővé, állva és ülve is. A Balance Air Disc egyensúly párna mindkét oldaláról csúszásmentes felülettel van ellátva (az egyik oldalán jobban, a másik oldalán kevésbé kiálló masszírozópontok találhatóak). Az egyensúlyozó alátétet nem csak erősítésre, rehabilitációra használhatja, hanem az ülési korrekcióhoz és a láb-valamint a hátmasszázhoz is.

 

A Balance Air Disc és az előnyei:

  • Egyensúlyozó és masszírozó alátét
  • Támogatja a megfelelő testtartást, egyensúlyt és a stabilitást
  • Megfelelő segédeszköz a hátizmok erősítéséhez
  • Az alátét alsó része csúszásellenes pontokkal ellátott
  • Támogatja a testet az ülés során
  • PVC-ből legyártva
  • Maximális teherbírás:120 kg
  • Átmérő: 32,5 cm
A vásárlók véleményei

Balance Air Disc PS 4015 Egyensúly párna– Power System

Write Your Own Review
Véleményt ír:Balance Air Disc PS 4015 Egyensúly párna– Power System
A Te értékelésed
Product detail
Bruttó tömeg kg
Nettó tömeg kg
Magasság cm
Szélesség cm
Hosszúság cm
EAN
HS Code
Category
A vásárlók kérdései

Balance Air Disc PS 4015 Egyensúly párna– Power System

A kérdés leírása
Írj választ