a legjobbak a egyéb fehérjék kategóriájából

Segítségre van szükséged valamelyik termék kiválasztásában? Nyerj ihletet azoktól a vásárlóktól, akik már kipróbálták termékeinket. Vásárlóink véleményeinek köszönhetően könnyen hozzáférhetsz mások tapasztalataihoz. Itt megtalálod a legtöbbet eladott termékeket a Egyéb fehérjék kategóriájából. A legeladottabb termék a Egg Albumin - GymBeam.

Egyéb fehérjék - ez a termékkategória különböző fajta fehérjéket tartalmaz. Ezek elengedhetetlen részét képezik az egészséges táplálkozásnak minden ember számára. Minden olyan fitness rajongónak érdemes belőle eleget fogyasztani, aki el szeretné érni céljait. Ide tartoznak a kevésbé elterjedt fehérjék, mint például a tücsökfehérje. Ezek aminosavakban gazdagok és mindegyikünk igényeihez alkalmazkodnak. Ebben a kategóriában mindenki tud választani, akinek nem felelnek meg a hagyományos fehérjeforrások, mint például a legelterjedtebb tejsavó fehérje, a növényi fehérjék vagy a szarvasmarha fehérje.

 Mutass többet

A fehérjék számos vitamint, ásványi anyagot és egyéb hasznos összetevőket is tartalmaznak. Természetesen az élelmiszerekben is megtalálhatóak, többek között a tojásban, a húsokban, a hüvelyesekben és a gabonafélékben. Testünkben az izmok fő építőelemeként funkcionálnak, valamint az immunrendszer néhány sejtének is alkotóelemei. Segítenek az izomnövelésben, az izomtömeg fenntartásában, valamint pozitív hatással vannak a csontok egészségére is. A fehérjéket elkeverheted vízzel, tejjel vagy készíthetsz belőlük forró csokoládét.


Amennyiben szeretnél többet megtudni a fehérjékről, olvasd el következő cikkünket: Fehérjék - hogyan igazodjunk ki rajtuk. Abban az esetben, ha téged konkrétan a fehérjebevitel érdekel, ne hagyd ki a következő cikket sem: Mikor és mennyi fehérjét vigyünk be a maximális eredmény elérése érdekében.

 Mutass kevesebbet

2 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (1)
 2. SENS (1)
Ízesítés
 1. csokoládé (2)
 2. ízesítetlen (1)
 3. vanília (1)
Csomagolás (g)
 1. 1000 g (1)
 2. 455 g (1)
Szín
 1. shadow (1)
Állag
 1. Por (2)
Összetétel
 1. Keverék (1)
 2. Tiszta forma (1)
Fehérje feldolgozás módja
 1. vegyes feldolgozás (1)
Fehérje forrás
 1. tojás almbumin (1)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
Vegetáriánus (1)
Vegán (2)
Gluténmentes (2)
Laktózmentes (2)
BIO (2)
GMO mentes (2)
Mesterséges édesítő mentes (2)
Műanyag csomagolás mentes (2)
Aszpartám mentes (2)
 1. Egg Albumin - GymBeam
  Egg Albumin - GymBeam
  79%
  79 % (95)
  14390 Ft
 2. Cricket protein blend - SENS
  Tücsökfehérje - SENS
  0%
  0% (0)
  8590 Ft

2 Tétel