Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Carbosnack energizáló gél 50 g - Nutrend

Gyártó: Nutrend
Rating:
100 %

A Carbosnack egy energia zselé, melynek alapját egyszerű és gyorsan felszívódó szénhidrátok alkotják, hogy gyors és hosszantartó energiapótlást biztosítson. Ráadásul funkcionális aminosavakkal van dúsítva – taurinnal és glicinnel. A Carbosnack azonnal megoldja az energia krízist, energiával tölt fel valamilyen megerőltető, nagy teljesítményt igénylő edzés és nehéz, intenzív teljesítmény előtt.

Raktáron
Akciós ár 390 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Carbosnack – energia zselé az energia gyors pótlására, mely taurin és glicin aminosavakkal van dúsítva

A Carbosnack egy energia zselé, melynek alapját egyszerű és gyorsan felszívódó szénhidrátok alkotják, hogy gyors energiapótlást biztosíthasson. A termék glükózt (szőlőcukor–egyszerű cukor), de maltodextrint (poliszacharid) is tartalmaz, mely hosszantartó felszívódó képességgel rendelkezik. Ezek a cukrok az emésztőrendszerben minimális mennyiségű feldolgozást igényelnek (a glükóz egyáltalán nem igényel) és gyorsan felszívódnak a vérben. Ezen szénhidrátok kombinációjának köszönhetően biztosított a termék gyors és hosszantartó működése.

 

A Carbosnack további nagy előnye a zselés struktúra, mely az optimális felszívódást és a lehető leggyorsabb energiapótlást biztosítja. A termék két funkcionális aminosavval van kiegészítve – taurinnal és glicinnel.  A taurin energia kimerültség esetén pozitívan befolyásolja az agy működését és a neuromuszkuláris átvitelt. A glicin egy olyan aminosav, mely az energiaképzésben veszi ki a részét, mivel a szervezetben feladata a kreatin képzése.

 

Carbosnack nutrend - zselé

 

A Carbosnack tehát egy energia zselé, mely az energiakrízist azonnal megoldja. Pótolja az energiát a megerőltető teljesítmény, valamint a nagyon intenzív sport folyamán, amikor a szervezet energia bevitelét a maximális szinten kell támogatni, mivel azt az izomműködés azonnal fel is használja.

 

A Carbosnack előnyei

  • gyors energiapótlás edzés előtt, alatt és után is
  • energiakrízisek megoldása fizikai megerőltetés folyamán
  • a teljesítmény támogatása a megerőltető időszak előtt
  • a pszichikai teljesítmény támogatása fáradtság esetén

 

Összetétel

Áfonyás íz: 49% maltodextrin, víz, 15% fruktóz, nátrium-citrát, savasságot szabályozó citromsav, glükuronolakton, béta-alanin, savasságot szabályozó borkősav, nátrium-klorid, kolin-klorid, tartósítószer-nátrium-benzoát, ízesítőszer, konzerválószer-szorbinsav, nikotinamid, édesítőszer steviol-glikozidok.


Citromos íz: 49% maltodextrin, víz, 15% fruktóz, nátrium-citrát, savasságot szabályozó citromsav, glükuronolakton, béta-alanin, savasságot szabályozó borkősav, nátrium-klorid, kolin-klorid, konzerváló nátrium-benzoát, ízesítőszer, konzerválószer-szorbinsav, nikotinamid, édesítőszer steviol-glikozidok.


Sárgabarack íz: 49% maltodextrin, víz, 15% fruktóz, nátrium-citrát, savasságot szabályozó citromsav, glükuronolakton, béta-alanin, savasságot szabályozó borkősav, nátrium-klorid, kolin-klorid, ízesítőszer, tartósítószerek nátrium-benzoát és szorbinsav, nikotinamid, édesítőszer steviol-glikozidok.


Zöld alma íz: 49% maltodextrin, víz, 15% fruktóz, nátrium-citrát, savasságot szabályozó citromsav, glükuronolakton, béta-alanin, savasságot szabályozó borkősav, nátrium-klorid, kolin-klorid, ízesítőszer, tartósítószerek, nátrium-benzoát és szorbinsav, nikotinamid, édesítőszer steviol-glikozidok.

 

Adagolás

Sportteljesítmény alatt fogyasztandó, elfogyasztása után igyon elegendő mennyiségű vizet. Maximális mennyiség 1 napra 4 db zselé.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (55 g)
Kalória 97,6 kcal
Fehérjék 0,7 g
Szénhidrátok 23,6 g
   ebből cukrok 18 g
Zsírok 0 g
   ebből telített zsírok  0 g
Taurin 500 mg
Glicin 500 mg
 

Figyelmeztetés

Ne fogyassza a választékos étrend helyettesítésére. A termék nem ajánlott gyermekek, várandós és szoptató nők számára. Gyermekektől elzárva tárolandó! Tárolja száraz helyen, max. 25°C-ig, kerülje a közvetlen napsugárzást. Óvja a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő fogyasztás és tárolás következtében kialakuló lehetséges károkért. 

A vásárlók véleményei

Carbosnack energizáló gél 50 g - Nutrend

Write Your Own Review
Véleményt ír:Carbosnack energizáló gél 50 g - Nutrend
A Te értékelésed

Ízesítés

Product detail
Bruttó tömeg kg
Nettó tömeg kg
Magasság cm
Szélesség cm
Hosszúság cm
EAN
HS Code
Category
A vásárlók kérdései

Carbosnack energizáló gél 50 g - Nutrend

A kérdés leírása
Írj választ