Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Barrel Baby Pink sporttáska - BeastPink

Gyártó: BeastPink

A Barrel Baby Pink sporttáska egy tágas sporttáska BeastPink logóval. 2 db rögzített markolattal és állítható vállpánttal van felszerelve. A tárolóhely mennyiségéről több zseb gondoskodik, valamint egy praktikus háló a shaker vagy kulacs elhelyezéséhez. Ezen kívül a táskában 3 kisebb, különálló rekesz is található, amelyek alkalmasak kulcsaid vagy edzőtermi belépőd elhelyezésére.

Nincs raktáron Várhatóan: 30.12.2020
Becsült ár 6 990 Ft

Barrel Baby Pink sporttáska - tágas sporttáska stílusos BeastPink logóval kiegészítve 

A Barrel Baby Pink hengeres táska egy tágas sporttáska, melynek összetéveszthetetlen, stílusos kialakítását a BeastPink márka logója egészíti ki. Emellett 2 fix markolattal és állítható vállpánttal van felszerelve, ami maximálisan kényelmes viseletet biztosít. A tágas tárolóhelyet több cipzáras zseb biztosítja. Ezen kívül a táska oldalán van egy praktikus háló is a shaker vagy kulacs elhelyezésére. A táska belsejében 3 kisebb különálló rekesz található, melyek kulcs vagy edzőtermi belépő tárolására alkalmasak.

A vásárlók véleményei

Barrel Baby Pink sporttáska - BeastPink

Write Your Own Review
Véleményt ír:Barrel Baby Pink sporttáska - BeastPink
A Te értékelésed
Termékcímkék
Új
Forgalmazó
89
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
8586022211911
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Barrel Baby Pink sporttáska - BeastPink

A kérdés leírása
Írj választ