Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

B Complex vitamin 100 tabl - Universal

Rating:
20 %

A B Vitamin Komplex 8 különböző B vitamint tartalmaz, melyek fokozatosan szívódnak fel a szervezetben - B1, B2, B6, B12 vitamin, folsav, biotin, inositol és PABA. Ezek támogatják az energiatermelődést, részt vesznek az anyagcserében, javítják az agy és az idegrendszer működését. Csökkentik a fejfájást, felgyorsítják a sebek gyógyulását és erősítik az immunrendszert. Segítségül szolgál az edzések során fellépő fokozott fáradságérzetnél és javítja az izomtömeg regenerálódását.

A B Vitamin Komplex 8 különböző, lassan felszívódó B vitamint tartalmaz, mely számos kulcsfontossagú funkcióban támogatja a szervezetet 

A B vitamin Komplex 8 különböző B vitamint tartalmaz, melyek fokozatosan szívódnak fel a szervezetben. Fontos szerepet töltenek be a szervezet kulcsfontosságú funkcióiban - támogatják az energia termelődését, vörösvérsejteket termelnek, részt vesznek a szénhidrátok metabolizmusában, segítik a vér cukorszintjének regulációját, serkentik az idegrendszer és az agy működését. A haj, bőr és a köröm szerkezetére is pozitív hatást gyakorolnak. Mérséklik a szem fáradságát, a fejfájást, felgyorsítják a sebek gyógyulását és erősítik az immunrendszert. A B vitamin Komplex segít az edzések során jelentkező fokozott fáradságérzet leküzdésében és gyorsítja az izomtömegek regenerációját.


Vitamin B Komplex - universal


A B Vitamin Komplex előnyei

  • 8 féle B vitamint tartalmaz
  • fokozatosan felszívódó vitaminokat tartalmaz
  • csökkenti a fáradságot és a kimerültséget
  • hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez
  • javítja a memóriát és az összpontosítást

 

Adagolás

Naponta egy tabletta ajánlott, ideális esetben étkezés során.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (1 tabletta)
Tiamin50 mg
Riboflavin50 mg
Niacin50 mg
B6 Vitamin50 mg
Folsav400 mcg
B12 Vitamin50 mcg
Biotin50 mcg
Pantoténsav50 mg
Kolin50 mg
Para-aminobenzol sav  50 mg

 

Figyelmeztetés

15 éven felüliek számára alkalmas. Terhes nők és szoptató anyák számára nem alkalmas. A változatos és kiegyensúlyozott étrendet nem helyettesítheti. Száraz helyen, gyermekek elől elzárva tartandó. Használat előtt tanulmányozd át a csomagoláson feltüntetett ajánlott adagolást. A termék nem tartalmaz dopping anyagokat. Edzés elkezdése előtt konzultálj az edződdel.

A vásárlók véleményei

B Complex vitamin 100 tabl - Universal

Write Your Own Review
Véleményt ír:B Complex vitamin 100 tabl - Universal
A Te értékelésed
Főkategória
A vásárlók kérdései

B Complex vitamin 100 tabl - Universal

A kérdés leírása
Írj választ