Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arthreo Free 60 kapsz. - ActivLab

Gyártó: ActivLab

Az Arhtreo Free egy ízületvédő, amely alkalmas az ízületi, a csonti és az ín sérülések regenerálódásához, de a túlterhelés után is. 3 hatékony és tesztelt hatóanyagot tartalmaz, mint a Glökozamin, a Kondroitin és a C-vitamin, melyek aktívan gondoskodnak a  komplett védelemről, regenerálódásról, a csontok és porcok védelméről. 

Arthreo Free - nagyszerű regeneráció az ízületi, csonti, és ín sérülésekhez, de a túlterhelés után is

Az Arthreo Free egy tökéletes ízületvédő, mely alkalmas az ízületi, a csonti és az ín sérülések regenerálódásához, de a túlterhelés után is.glükozamin nagyon fontos anyag az ízületek számára, részt vesz az ízületi folyadék létrehozásában, amely lehetővé teszi a könnyed és a problémamentes mozgást. Ezenkívül részt vesz a porcok termelésében is. A kondroitin a porc egyik legfontosabb építőanyaga. Növeli a proteoglikánok szintézisét, amelyek részesei a porcok etracelluláris folyadékának. A C-vitamin hozzájárul a kollagén termeléséhez. Emellett erős antioxidáns amely megvédi a szervezetet a szabadgyökök ellen, amelyek gyakran okoznak sérüléseket az ízületi porcokban. Az Arthreo Free hatékony anyagokat tartalmaz, melyek aktívan gondoskodnak a  komplett védelemről, regenerálódásról, a csontok és porcok védelméről. 


arthreo free activlab

 

Arthreo Free és előnyei

  • hatékony ízületvédelem
  • építi és megőrzi az egészséges csontokat és szöveteket
  • regenerálja az ízületeetk, porcoatk és az inakat
  • javítja a mozgásszerv-rendszert

 

Összetevők

glükózamin-szulfát - 2KCl, kondroitin-szulfát, magnézium-sztearát E470b, C-vitamin, zselatin, színezőanyag (titán-dioxid E171, indigókármin E132).

 

Adagolás

Egy kapszula fogyasztása ajánlott 4x naponta étkezés közben. A maximális hatás elérése érdekében 7-8 hétig ajánlott fogyasztani. A maximális napi mennyiséget ne lépje túl.


Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (4 kapsz)
Glükózamin-szulfát1500 mg
Kondroitin-szulfát1200 mg
C-vitamin100 mg

 

Figyelmeztetés

Szobahőmérsékleten tárolja, száraz helyen, gyermekektől védve. Nem helyettesíti a változatps étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Tej, szója, búza származékokat tartalmaz, és nyomokban diót tartalmazhat.

A vásárlók véleményei

Arthreo Free 60 kapsz. - ActivLab

Write Your Own Review
Véleményt ír:Arthreo Free 60 kapsz. - ActivLab
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Arthreo Free 60 kapsz. - ActivLab

A kérdés leírása
Írj választ