Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GymBeam Aminosavak

GymBeam Aminosavak

GymBeam Aminosavak

Aminosavak gyártótól GymBeam - minden élő szervezet alapelemei, de főként a fehérjéké és az izmoké. Összesen 22 aminosavat különböztetünk meg, melyeket az esszenciális és nem esszenciális aminosavak kategóriájára osztjuk fel. Az esszenciális aminosavakat a szervezet képtelen önállóan termelni, ezért fontos, hogy az étrendünkkel vigyük be őket, vagy táplálék kiegészítő formájában. Ide tartozik például a metionin, lizin, leucin, valin és az izoleucin. A nem esszenciális aminosavakat a szervezet képes termelni önállóan a bevitt táplálékból, de ennek ellenére ugyanolyan fontosak, mint az esszenciális aminosavak. A nem esszenciális aminosavak közé tartozik az alanin, aszparagin, glicin, glutamin, vagy az arginin.

A BCAA (branched-chain amino acid) szétágazó láncú aminosavak – leucin, izoleucin és valin. Egyben a legfontosabb anabolikus és antikatabolikus hatású esszenciális aminosavakat jelentik, melyek biztosítják a fehérjék szintézisét az izomtömeg növekedésénél és az izomszövet regenerációjánál.

Mutass többet

Az aminosavak és hatásaik:

 • a fehérjék és az izmok alap építőeleme
 • segítenek az izomtömeg növekedésében
 • támogatják az izomzat gyors regenerációját
 • ellenállnak az izomszövet katabolizmusának

 

A BCAA és hatásaik:

 • a legfontosabb anabolikus esszenciális aminosavak
 • növelik az izomtömeg minőségét és mennyiségét
 • segítenek az izomszövet regenerációjában
 • ellenállnak a katabolikus hatásoknak
 • szabályozzák a vér cukorszintjét

 

Az aminosavak felosztása az összetételük szerint:

A komplex aminosavak olyan táplálék kiegészítők, melyek egy termékben összekötik a kiegyensúlyozott mennyiségű esszenciális és nem esszenciális aminosavakat. Ezek az aminosavak szinergikus hatással vannak és kiegészítik egymást. Tehát ez egy aminosav komplexum, mely főként az izomtömeg növekedése számára fontos, valamint az erősítésére, de ajánlott diéták alatt is. Bizonyára értékelitek azt is, hogy nem nehezítik le az emésztőrendszert.

Az egy összetevőjű aminosavak kategóriájába olyan termékek tartoznak, melyekben megtalálhatjátok különállóan az összes fontos aminosavat, tehát nem más anyagok kombinációjában. Ide tartoznak a leucin, arginin, glutamin, lizin, taurin, citrulin malát és további mások is. A fehérjék és a bennük található aminosavak mindenki számára fontosak, de főként azoknak, akik egészségesen szeretnék növelni a minőségi izomtömegeket. Nem mindig lehetséges az optimális mennyiségű aminosav felvétele a táplálékból, ezért ajánlott őket táplálék kiegészítők formájában pótolni. A többségük hidrolizációs folyamaton megy keresztül, ennek köszönhetően nem nehezítik az emésztést.

 

BCAA: Leucin, Izoleucin és Valin

A leucin egy szétágazó láncolatú esszenciális aminosav, tehát BCAA. Egyben a fehérje legerősebb aktivátora anabolikus folyamatokban, tehát az izomfehérjék szintézisében. A leucin arról is ismert, hogy ellenáll a katabolikus hatásoknak és az izomrostok szétesésének. Ráadásként pedig csökkenti a vér glükóz szintjét és ezért nagyon hasznos diéták és fogyás alatt.

Az izoleucin egy esszenciális aminosav, mely a leucinnal és a valinnal együtt növelik a fizikai állóképességet és segítenek az izmokat energiával ellátni. Az izoleucin szükséges a hemoglobin termeléséhez és egyben szabályozza a vér cukorszintjét. Megtalálhatjátok a húsban, diófélékben, halakban, vagy a szóját tartalmazó termékekben.

A valin egy aminosav, mely a BCAA része. Képes az izomszövetet azonnal a szükséges energiamennyiséggel ellátni. Megőrzi a test nitrogéntartalmú anyagainak egyensúlyát, stimulálja az izmok metabolizmusát és a szövetek regenerációját. Olyan élelmiszerekben találhatjuk meg, mint a gombák, hús, földimogyoró, vagy a tejtermékek.


 

 

5 egyszerű pillér, amelyekre minden vásárlónál ügyelünk:

 • Gyors szállítást nyújtunk
 • Alacsony a szállítási költség
 • Széles választékot kínálunk
 • Egyszerű és készséges panaszeljárás
 • Minden fer áraink vannak

 

Gym Beam

 

A termékek gyártásánál, amely Németországban működik, figyelembe vesszük a minőségi alapanyagokat, amelyek európai származásúak, valamint a hatékony és igényes formulákat. A termelés mindig szigorú kritériumok és eljárások alapján zajlik, egy teljesen akkreditált gyógyszeripari üzemben, ahol a minőségi termékek előállítását és annak tartalmát rendszeresen ellenőrzik a nemzeti ellenőrző intézmények. A kiegészítőkön kívűl Gym Beam Clothing név alatt futó, edzésre való kiegészitőket, valamint férfi és női edzésre való ruházatot is elkezdtünk gyártani és értékesíteni, a rövidnadrágoktól kezdve, a leggingsen, a pólókon és atlétákon át, a pulcsikig és kompressziós ruhákig.

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
Gyártó
Ízesítés
Csomagolás (g)
Csomagolás (ml)
Tabletta
Kapszula
Állag
Összetétel
Termékcímkék
Ár
Ár - tól - to
Szűrés
  • Vegetáriánus (14)
  • Vegán (11)
  • Gluténmentes (24)
  • Laktózmentes (24)
  • Bio (24)
  • GMO mentes (24)
  • Mesterséges édesítő mentes (16)
  • Műanyag csomagolás mentes (2)
  • Aszpartám mentes (24)
 1. L-Glutamin - GymBeam
  Rating:
  96% (93)
  Akciós ár 1 990 Ft
 2. ProAMINO 390 g - GymBeam
  Rating:
  98% (230)
  Akciós ár 4 690 Ft
 3. Arginine A.K.G - GymBeam
  Rating:
  96% (68)
  Akciós ár 2 690 Ft
 4. BCAA 1500 + Lizin 300 tab - GymBeam
  Rating:
  96% (160)
  Akciós ár 5 990 Ft
 5. ProAMINO Stim-free - GymBeam
  Rating:
  93% (6)
  Akciós ár 4 690 Ft
 6. Arginine A.K.G 120 tabl - GymBeam
  Rating:
  84% (18)
  Akciós ár 2 790 Ft
 7. Citrullin-malát - GymBeam
  Rating:
  90% (50)
  Akciós ár 2 990 Ft
 8. Taurin - GymBeam
  Rating:
  97% (23)
  Akciós ár 1 390 Ft
 9. EAA - GymBeam
  Rating:
  90% (39)
  Akciós ár 3 490 Ft
 10. L-triptofán - GymBeam
  Rating:
  100% (4)
  Akciós ár 1 990 Ft
 11. L-lizin - GymBeam
  Rating:
  100% (19)
  Akciós ár 1 070 Ft
 12. L-Glutamin TABS 300 tab - GymBeam
  Rating:
  97% (23)
  Akciós ár 4 490 Ft
 13. Beef&Egg aminosav 500 tab - GymBeam
  Rating:
  91% (29)
  Akciós ár 4 090 Ft
 14. L-leucin - GymBeam
  Rating:
  100% (8)
  Akciós ár 3 230 Ft
 15. Tirozin - GymBeam
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 2 990 Ft
 16. Béta-alanin 120 tab - GymBeam
  Rating:
  95% (12)
  Akciós ár 2 090 Ft
 17. L-karnozin – GymBeam
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 6 490 Ft
 18. Taurin kapszula – GymBeam
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 2 490 Ft

24 termékek

Nem találod, amit keresel? Lépj velünk kapcsolatba.