Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Amino 1 Sport aminosav- MusclePharm

Gyártó: Muscle Pharm

Amino 1 Sport egy szingergikusan ható szabad formájú aminosavak(BCAA-t beleértve) és elektrolitok elegye, mely segít elnyomni a fáradtság érzetet és az izomfájdalmat. Csak 5 kalóriát tartalmaz és cukormentes. Minden sportoló számára ajánlott, akinek szüksége van az izom regenerációjára és hidratációjára az edzés alatt. Kiváló oldhatóság és gyors felszívódási képesség jellemzi, mely a szükség tápanyagok gyors bevitelét biztosítja. 

Nincs raktáron Várhatóan: 08.06.2020
Becsült ár 6 790 Ft

Amino 1 Sport aminosavak és elektrolitok elegye, mely elősegíti a soványizom-tömeg megtartását, a hidratáltságot és a gyors regenerációt

Amino 1 Sport egy edzés utáni készítmény por formájában, mely klinikilag bizonyítottan hatékony, a legjobb eredményeket biztosító hatóanyagokat tartalmaz, és minden olyan sportoló számára készült, akiknek szükségük van  az izom regenerációjára és hidratációjára az edzés alatt. A szingergikusan ható szabad formájú aminosavak és elektrolitok elegye, mely segít elnyomni a fáradtság érzetet és az izomfájdalmat. Az Amino 1 terméket a kiváló oldhatóság és gyors felszívódási képesség jellemzi, mely a szükség tápanyagok gyors bevitelét biztosítja

 

Amino 1 Sport Muscle Pharm

 

Hozz ki többet minden cseppből

Az AMINO 1 nagyszerű és tökéletes regenerációs és hidratációs ital remek ízzel, mely minden sportoló számára alkalmas.  Cukormentes, adagonként mindössze 5 kalóriát tartalmaz. Átfogó, gyorsan felszívódó formula, amely energiát ad, javítja az állóképességet, növeli az izmokat, hidratálja és regenerálja a szervezetet már az edzés során. Lássa el a testét BCAA aminosavakkal, biztosítsa a szervezet elektrolit egyensúlyát!

 

Az edzés maximális hatékonyságát biztosítja

A gyors felszívódású AMINO 1 több, mint 10g aminosavat tartalmaz egy adagban, 3:1:2 arányban lévő BCAA-t is beleértve. Támogatja az állóképességet, és hatékonyabbá teszi az izomtömeg építését. Csökkenti a fájdalmat az edzés során, tápanyaggal látja el az olyan helyeket, ahol a leginkább szükséges és felgyorsítja a felépülést. Az AMINO 1 ideális eszköz az edzés hatékonyságának maximalizására. Összetevői alapján, úgy, mint az erejével és hatásainak spektrumával, kategóriáján belül egyszerűen nincs vetélytársa. 

 

A sportolóknak hidratációra van szükségük

A MusclePharm tudósai az AMINO 1 terméket egyedi hidratáló rendszerrel szerelték fel, mely maximalizálja a tápanyagok felszívódását az edzés összes fázisa során. A természetes kókuszpor a tulajdonságainak köszönhetően „szuperélelmiszernek“ számít. Az elektrolitok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott arányát adja, és jelentősen növeli a szervezet tápanyag felszívódási képességét. A kókuszvíz hasonló összetételű, mint a vérplazma és a sport világában gyakran használják a szervezet rehidratációjára.

 

Amino 1 sport


Fájdalom enyhítése, gyorsabb felépülés

Az izom erőfeszítés okozta késleltetett izomfájdalom ("izomláz", Ang. DOMS) egy gyakori jelenség az összes testépítő és fitness rajongónál. Az izomrostokban fellépő mikroszkopikus szakadások és a tejsav magasabb koncentrációja okozza. A merevség és az izomfájdalom negatívan befolyásolják a programodat. Szakértői vizsgálatok azt mutatják, hogy pont az aminosavak kulcsfontosságú kiegészítők az izomsejtek szakadásának jelentős enyhítésére, és ezáltal az azt követő fájdalomra is. A citrullin malát, L-karnitin és L-glicin antioxidáns tulajdonságai szintén jelentős arányban vesznek részt abban, hogy az AMINO1 egy erős és hatékony eszköz az izomláz leküzdésére.

 

Fáradtság az edzés alatt

Ha kimerült, ez nem csak az izomfáradtság miatt van. A központi idegrendszer is szerepet játszik ebben. Az AMINO 1 termékben található aminosavak serkentik a szerotonin termelését az agyban, és csökkentik az ammónia értékét a vérben. Az L-glicin nélkülözhetetlen energiaforrásnak számít a sejtekben és a sejtmitokondriumokban lezajló folyamatoknál.

 

Figyelem, koncentráció, érzékek felerősítése

A cél az volt, hogy olyan kiegészítőtt hozzanak létre, amely serkenteni fogja a mentális funkciókat és a koncentrációs képességet, az edzés alatt és után – és ezt mind koffein fogyasztása nélkül. Az AMINO 1 energiát biztosít, ami jobb koncentrációs képességet biztosít a sport feladatok elvégzéséhez.

 

Kitartás, állóképesség, izomépítés

Egy kutatói csoport gondoskodott arról, hogy az AMINO 1 formulának ideális paraméterei legyenek a fehérjeszintézis gyorsaságának a növelésére, és ezáltal az izomsejtek fejlődésénék felgyorsítására, edzés alatt és után. A termékben lévő aminosavak akadályozzák és enyhítik a fehérjék lebontását, ezáltal hosszabb edzést és ezt követően eredményesebben lezajló regenerációt biztosítnaka. Minden sportolónak biztosnak kell lennie abban, hogy nem fog többet elveszíteni, mint amennyit kiépített. 

  amino 1 sport

 

Teljesítmény

Csakúgy, mint a MusclePharm többi termékénél, itt is megtalálta az összetevők ideális arányát, amelyek a legjobban és leghatékonyabban fognak működni a sportolókon, ebben az esetben azokon a sportolókon, akik teljesen átadták magukat a fitnessnek és a testépítésnek. Emellett megtalálták a legmegfelelőbb raktározási és szállítási mechanizmust, amely a tartalmazó tápanyagok teljes felszívódását és hasznosulását biztosítja. 

 

Az AMINO 1 fontos része az elektrolitok – anyagok, amelyek aktiválják az izmokat, beindítják tevékenységüket, irányítják az összehúzódásukat. Iránytják a különböző testi funkciókat, gondoskodnak arról, hogy egy adott folyamat minden része a legideálisabb pillanatban zaljon le. Az aktív sportolóknál fontos az elektrolitok egyensúlyban tartása a szervezetben.  Izzadás közben elektrolitokat veszítünk el. Az AMINO 1 az összes esszenciális elektrolitot tartalmazza - kálium, magnézium, foszfor, nátrium és kalcium. 

 

Amino 1 Sport és előnyei

  • növeli az izmok hidratációját
  • növeli a teljesítményt és a regenerációt
  • támogatja az izom növekedését és védését
  • elektrolitokat tartalmaz
  • átlátható összetétel, semmilyen titkos keverék

 

Adagolás

Adjon hozzá 1 adagot (1 adagolókanál = 14,2 g) 200-400 ml hideg vízhez, és fogyassza edzés előtt, alatt, vagy után. 

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek (fruit punch)1 adag (14,2 g)
Kalória5 kcal
Nátrium (nátrium-foszfát)30 mg
Kálium (kálium-hidrogén-foszfát)70 mg
Szénhidrát0 g
 ebből cukrok0 g
C-vitamin (aszkorbinsav)300 mg
B6-vitamin (pyridoxin HCl)30 mg
Foszfor (dinátrium-hidrogén-foszfát, kálium-dihidrogén-foszfát)50 mg
Magnézium (magnézium-oxid)210 mg
Cellular Energy & ATP Fueler
Arginin AKG3 g
Taurin1 g
BCAA 3:1:2™
L-leucin1,5 g
L-valin1 g
L-izoleucin500 mg
Recovery Matrix
L-glutamin1 g
L-alanin1 g
Lglicin1 g
Amino Hydration System
Kókuszvíz(Cocos nucifera)200 mg

 

Egyéb összetevők

Citromsav, almasav, természetes és mesterséges aromák, kalcium-szilikát, szilícium-dioxid, szukralóz, aceszulfám-kálium, gyümölcs- és zöldséglevek (festék).

 

Figyelmeztetés

Különleges táplálékkiegészítő - alkalmas sportolók számára. Gyermekek elől elzárva tartandó! Nem ajánlott gyerekeknek, terhes és szoptató nőknek. Száraz, sötét helyen, 5-25 °C közötti hőmérsékleten tárolja. Felbontás után 120 napon belül fogyassza el. Nem tartalmaz dopping anyagokat. A gyártó nem vállal felelősséget az olyan károkért, melyek a helytelen használat és a termék tárolása következtében történnek. Abban az esetben, ha egészségügyi problémái lennének, a szedése előtt konzultáljon orvosával.

Allergén figyelmeztetés: Olyan helyen volt gyártva, ahol tejtermékeket, szóját és tojást, diót és gabona termékeket dogoznak fel.

A vásárlók véleményei

Amino 1 Sport aminosav- MusclePharm

Write Your Own Review
Véleményt ír:Amino 1 Sport aminosav- MusclePharm
A Te értékelésed

Ízesítés

A vásárlók kérdései

Amino 1 Sport aminosav- MusclePharm

A kérdés leírása
Írj választ