Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

3 Meal Cooler hűtőtáska - Performa

Gyártó: Performa

A 3 Meal Cooler hűtőtáska egy tágas ételhordó táska 3 darab 700 ml-es dobozzal a kedvenc fitness ételeid tárolására. A táska kiválóan szigetelt a hab és a hőfólia kombinációja miatt. Ugyanakkor van hozzá 1 csomag jégzselé, amely a táskát hűtődobozzá alakítja. A táska állítható, levehető pánttal rendelkezik.

Nincs raktáron
Becsült ár 17 690 Ft

3 Meal Cooler hűtőtáska - egy tágas ételhordó táska 3 hordozható élelmiszer konténerrel, amelyek megtartják az élelmiszer megfelelő hőmérsékletét

A 3 Meal Cooler hűtőtáska egy tágas élelmiszeres táska, amely 3 szorosan zárható 700 ml-es élelmiszer dobozt tartalmaz. Ezek biztonságos BPA műanyagból készülnek, mikrohullámú sütőben történő melegítésre alkalmasak és mosogatógépben moshatók. Ez a táska megtartja az étel hőmérsékletét a 8 mm-es habból és hőfóliából készült ultra szigetelésnek köszönhetően. Ugyanakkor van hozzá 1 csomag jégzselé, amely szükség esetén a táskát hűtődobozzá alakítja. A táska elején egy tágas zseb található, amely további tárolóhelyet biztosít. Hátsó oldalán egy zseb van a shakernek vagy a sportpalacknak. A táska levehető, állítható vállpánttal rendelkezik.

 

Sports food bag 3 Meal Cooler Bag - Performa

 

Mérete

MéretekHosszúságSzélességMagasság
Méret (cm)2016,525,4
A vásárlók véleményei

3 Meal Cooler hűtőtáska - Performa

Write Your Own Review
Véleményt ír:3 Meal Cooler hűtőtáska - Performa
A Te értékelésed
Forgalmazó
91
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
672683004165
Db per csomag
8 db.
Bruttó súly
0.88 kg
Hosszúság
21.00 cm
Szélesség
15.50 cm
Magasság
24.00 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

3 Meal Cooler hűtőtáska - Performa

A kérdés leírása
Írj választ