Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Urban Black melegítőnadrág - GymBeam

Rating:
100 %

Az Urban Black melegítőnadrág egy egyszerű fekete melegítő, melyen minimál stílusú dizájnos GymBeam feliratot találunk. A minőségi gyapjú és a szintetikus szálak együttese lágy, puha és kellemes anyagot ad, mely ráadásul kiválóan idomul az alakhoz. Alkalmas edzésre, de a mindennapi hordásra is.

Nincs raktáron Várhatóan: 01.05.2020

Urban Black melegítőnadrág – minimál stílusú dizájnos melegítő, melynek kellemes az anyaga, így már első látásra beleszeretsz

Az Urban Black melegítő egy egyszerű, de annál stílusosabb dizájnú nadrág. A minimál stílusú GymBeam felirat kihangsúlyozza a fiatalos, urban stílust, mely jellemzi a nadrágot. A puha, kényelmes és kellemes anyagot a szintetikus szálakkal kiegészített minőségi gyapjú biztosítja. A nadrágon találunk zsebeket és fűzőket is, melyek segítségével könnyen az alakunkhoz igazíthatjuk a csípőméretet. Alkalmas edzésre, de csupán kevesen tudnak ellenállni a mindennapi hordásának.

  
Urban Black melegítőnadrág- GymBeam

  

A GymBeam melegítőnadrág kezelése

Ezek a stílusos melegítőnadrágok nem igényelnek speciális törődést. 30 °C-on kell őket mosni, ideálisan kifordított állapotban, hogy minél tovább megőrizze új formáját. Az anyag nem gyűrődik, ezért nem szükséges a vasalásuk, de ha nagyon aprólékosak vagytok, inkább csak enyhe hőmérsékleten vasaljátok. Ne vasaljátok azonban a feliratnál, se kifordítva.

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Deréktől lefelé 95 cm 97 cm 99 cm 102 cm 104 cm
Combméret 48 cm 50 cm 54-55 cm 58-59 cm 59-60 cm
Derékbőség - nem behúzott gumival 66 cm 72 cm 78 cm 84 cm 88 cm
Derékbőség - behúzott gumival 94 cm 98 cm 102 cm 105-106 cm 109-112 cm
A vásárlók véleményei

Urban Black melegítőnadrág - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Urban Black melegítőnadrág - GymBeam
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Urban Black melegítőnadrág - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ