Ulift edzés előtti serkentő - Liftag Sport

Értékelés:
72 % of 100
72 % (15)
Gyártó: Liftag Sport

Az Ulift edzés előtti serkentő egyedülálló keveréket rejteget magában, mely aktívan támogatja a fizikai és az erőteljesítményt. Emellett intenzív energiaadagot, összpontosítást és koncentrációt nyújt. Javítja az izmok regenerációját, az izomszálak számára pedig az edzés előtt a szükséges tápanyagokat nyújtja. Mindemellett pedig támogatja a fehérje szintézisét, ezzel pedig az izomtömeg növekedését is. 

Hosszú távon nem elérhető

Ulift edzés előtti serkentő – egyedülálló edzés előtti serkentő, mely támogatja a fizikai teljesítményt, energiát ad, javítja a koncentrációt, támogatja az izomtömeg növekedését és regenerációját

Az Ulift edzés előtti serkentő egy egyedülálló edzés előtti serkentő, mely különleges keveréket tartalmaz. Az L-arginin és az L-citrulin együttműködnek a tejsav és az ammónia termelésének csökkentésében edzés alatt, ezzel növelve a nitrogén termelését. A kreatin-monohidrát növeli az erőt, és a fehérjeszintézis támogatásának köszönhetően kedvező hatással van az izomtömeg növekedésére és térfogatának növekedésére. Az Ulift emellett dimetil-glicint is tartalmaz, mely növeli az oxigénbevitelt, ezzel javítva a felhasználását edzés alatt. A végeredmény tehát az energia, a koncentráció és az összpontosítás növekedése, együttesen az izomtömeg növekedésével és regenerációjával.

         

Ulift edzés előtti serkentő - Liftag Sport
 

  

Az Ulift edzés előtti serkentő és előnyei

  • támogatja a fizikai és erőteljesítményt
  • hozzájárul az izomtömeg és annak térfogatának növekedéséhez
  • támogatja a regenerációt
  • energiát ad
  • támogatja a koncentrációt és az összpontosítást
  • csökkenti a tejsav termelését
  • növeli az bevitt oxigén mennyiségét

          

Kinek ajánlott?

Ez az edzés előtti serkentő 18 éven felüli sportolóknak ajánlott, akik edzés előtt szeretnének feltöltődni és jó adag energiát akarnak adni a testüknek.

 

Összetétel

Green apple ízesítés: kreatin-monohidrát, L-citrullin-dl-malát (1:1), L-arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG), béta-alanin, L-citrullin, L-glutamin, taurin, C-vitamin, N,N – dimetil-glicin-klorid, koffein, E-vitamin, B12-vitamin, maltodextrin, citromsav, ízesítő anyag, kalcium-szilikát, trikalcium-szulfát, aceszulfám-K, szukralóz, színezék (kurkumin E100, brillantkék E133).

Fruit punch ízesítés: kreatin-monohidrát, L-citrullin-dl-malát (1:1), L-arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG), béta-alanin, L-citrullin, L-glutamin, taurin, C-vitamin, N,N – dimetil-glicin-klorid, koffein, E-vitamin, B12-vitamin, maltodextrin, citromsav, ízesítő anyag, kalcium-szilikát, trikalcium-szulfát, aceszulfám-K, szukralóz, színezék (alluravörös AC E129).

Watermelon ízesítés: kreatin-monohidrát, L-citrullin-dl-malát (1:1), L-arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG), béta-alanin, L-citrullin, L-glutamin, taurin, C-vitamin, N,N – dimetil-glicin-klorid, koffein, E-vitamin, B12-vitamin, maltodextrin, citromsav, ízesítő anyag, kalcium-szilikát, trikalcium-szulfát, aceszulfám-K, szukralóz, színezék (kármin E120).

Blue raspberry ízesítés: kreatin-monohidrát, L-citrullin-dl-malát (1:1), L-arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG), béta-alanin, L-citrullin, L-glutamin, taurin, C-vitamin, N,N – dimetil-glicin-klorid, koffein, E-vitamin, B12-vitamin, maltodextrin, citromsav, ízesítő anyag, kalcium-szilikát, trikalcium-szulfát, aceszulfám-K, szukralóz, színezék (brillantkék E133).

     

Adagolás

Keverj össze 1 adagolónyi (13 g) terméket 250 ml vízzel. Fogyaszd 20 perccel edzés előtt.

     

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (13 g)
Kreatin-monohidrát 2000 mg
L-citrullin-DL-malát 2000 mg
L-arginín alfa ketoglutarát (AAKG) 1750 mg
Béta-alanin 1250 mg
L-citrullin 750 mg
L-glutamin 500 mg
Taurin 500 mg
C-vitamin 180 mg
N,N – Dimethil-glicin-klorid 125 mg
Koffein 125 mg
E-vitamin 30 mg
B12-vitamin 70 mg

 

Figyelmeztetés

A termék 18 éven felüli személyeknek ajánlott. Fogyasztása nem alkalmas várandós és szoptató nők számára. Ha az alábbiakban felsorolt betegségek valamelyikével küzdesz: magas, vagy alacsony vérnyomás, szív aritmia, bármilyen egyéb szívbetegség, májdiszfunkció, vagy egyéb májbetegségek, cukorbetegség, pszichikai problémák, prosztata, vagy légző rendszeri megbetegedés, a termék fogyasztását konzultáld orvosoddal.

Semmilyen körülmények között se kombináld a terméket alkohollal, vagy drogokkal! Csökkentsd a bevitt koffein mennyiségét más forrásokból (pl. kávé, tea, stb.). A termék nem helyettesíti a változatos és egészséges étrendet. Száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó. A termék fogyasztása előtt tanulmányozd át a használati utasítást és tartsd be az ajánlott napi adag mennyiségét. A termék nem tartalmaz semmilyen dopping jellegű anyagokat. Bármilyen edzés elkezdése előtt konzultálj edzővel.

Figyelmeztetünk, hogy a termék tartalmazhat csomókat! A termék olyan összetevőket tartalmaz, melyek „higroszkopikusként” vannak klasszifikálva. Ez azt jelenti, hogy magukba szívják a környezetükben található nedvességet, aminek köszönhetően a por kemény blokkokba tömörülhet össze. Ez egy teljesen normális, és ezen összetevők kiszámítható jellemzője, és nem jelenti azt, hogy a termék károsodott, ez a megkeményedés nincs hatással a hatására. A csomókat egyszerűen csak törd össze, és fogyaszd normál módon. Ahhoz, hogy a higroszkopikus hatást lelassítsuk, a terméket fontos hűvös, száraz helyen tárolni, a nedvességtől elzárva (nem hűtőszekrényben).

További Információ
EAN 811032020078
Vegán nem
Főkategória Edzés előtti stimulánsok
Műanyag csomagolás mentes nem
Mesterséges édesítő mentes nem
BIO nem
Gluténmentes igen
Laktózmentes igen
Vegetáriánus igen
Összetétel Keverék
Termék kód 21069098: --- Ostatné
Állag Por
Termék kategóriája Táplálékkiegészítő
Height (cm) 12.00 ??
Width (cm) 11.00 ??
Length (cm) 11.00 ??
Bruttó súly 0.48 Kg
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Egyéb kategóriák Teljesítményfokozók

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Ulift edzés előtti serkentő - Liftag Sport
Write Your Own Review

Ízesítés

Véleményt ír:Ulift edzés előtti serkentő - Liftag Sport
Te értékelésed
Ízesítés Értékelés Ár Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ