Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Törölköző Blue - GymBeam

Gyártó: GymBeam
Rating:
100 %

A Blue törölköző 100 % pamutból készült, amelynek köszönhetően kellemesen puha és jó a nedvszívó képessége. Mérete 50 x 100 cm, ezért praktikus az edzőterembe vagy alátétként edzés közben. Gazdag és élénk színe, valamint GymBeam márkalogója a felső részén el fogja nyerni a tetszésed.

Nincs raktáron

A Blue törölköző egy színes törölköző edzőterembe, amely 100 % minőségi pamutból készült 

A Blue törölköző világoskék színű és fehér GymBeam márkalogóval láttuk el. Mérete 50 x 100 cm és 100 % minőségi pamutból készült. Összetételének köszönhetően puha és kellemes az érintése. Egyúttal jó nedvszívó tulajdonságokkal és magasfokú ellenállósággal jeleskedik. Alkalmas törölközőnek zuhanyzás után vagy az edzőterembe alátétnek, amelyre edzés közben ülhetünk. 

 

Blue törölköző és előnyei: 

  • 100 % pamutból készült
  • puha és kellemes a tapintása
  • jó nedvszívó és gyorsan száradó tulajdonságokkal bír
  • zuhanyzás után vagy alátétnek alkalmas edzés közben 

 

Hogyan tartsuk karban és mossuk a törölközőt? 

A törölközőt 40°C-on mosd, a textillágyító szerek használata azonban nem ajánlott, mert ronthat a törölköző nedvszívó képességén. Szárítógépben is szárítható. A törölközőt nem kell kivasalni, de ha mégis szeretnéd, maximum 150°C-os hőmérsékletet használj. A törölközőt ne fehérítsd és kerüld a vegyi tisztítást.

A vásárlók véleményei

Törölköző Blue - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Törölköző Blue - GymBeam
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Törölköző Blue - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ