Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Shaker Steel 750 ml - Gymbeam

Gyártó: GymBeam
Rating:
92 %

750 ml Steel Shaker rozsdamentes acélból készült. Ezért tartósabb és higiénikusabb, mint a műanyag társai. Emellett nem szívja magába a kellemetlen szagokat, és pehelykönnyű. A sheker zárható és kiválóan alkalmas táplálékkiegészítők keverésére.

Nincs raktáron

A Steel Shaker 750 ml űrtartalommal rozsdamentes acélból készült, ezért tartós, könnyű és higiénikus 

A Steel Shaker rozsdamentes acélból készült, ennek ellenére könnyű és praktikus. Űrtartalma 750 ml és csavaros zárófedéllel rendelkezik. A kiváló minőségű anyagnak köszönhetően tartósabb és higiénikusabb, mint a műanyag shakerek. Tökéletes lesz a kedvenc táplálékkiegészítőid hatékony keverésére. Emellett nem szívja magába a szagokat, ezért hosszabb élettartammal rendelkezik.

     

A Steel Shaker és előnyei: 

  • rozsdamentes acélból készült
  • űrtartalma 750 ml
  • könnyű és tartós
  • nem tartja meg a kellemetlen szagokat
  • csak hideg italokhoz alkalmas

     

Felhasználása

Egyszerűen öntsük bele a szükséges mennyiségű táplálékkiegészítőt, fehérjetartalmú port, kreatinport vagy edzés előttit. Ezután adjunk hozzá vizet, tejet, juice-t vagy gyümölcslét, jól zárjuk le és keverjük addig, amíg a por fel nem oldódik. A szitának köszönhetően a por gyorsan feloldódik, és néhány másodperc múlva elfogyaszthatod kedvenc italod. Alkalmazhatod -20 - 90 Celsius közötti italok készítéséhez.

 

Használat után csak öblítsd le meleg vízzel és hagyd megszáradni. Ne tisztítsd mosogatógépben!

A vásárlók véleményei

Shaker Steel 750 ml - Gymbeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Shaker Steel 750 ml - Gymbeam
A Te értékelésed
Product detail
Category Shaker
A vásárlók kérdései

Shaker Steel 750 ml - Gymbeam

A kérdés leírása
Írj választ