Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Shaker Sportmixer zöld 590 ml - Blender Bottle

Shaker Sportmixer ragyogó zöld színben, praktikus 590 ml űrtartalommal minőségi műanyagból készült, BPA és ftalát tartalom nélkül. Egyesíti a sport palackban és a shakerben az elegáns designt és a funkcionalitást. Nem csak stílusos, de a széles nyílásnak köszönhetően egyszerűen tisztítható. 

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 590 Ft

Blender Bottle Sportmixer - ragyogóan zöld shaker praktikus méretben, amit értékelni fogtok bármilyen ital mellett

Shaker Sportmixer zöld színben 590 ml űrtartalommal minőségi műanyagból készült BPA és ftalát tartalom nélkül.  A rozsdamentes acélgolyónak köszönhetően könnyen elkeverhető benne fehérje vagy bármilyen más por. Tökéletesen illik smoothiek, gyümölcslevek vagy víz tárolására, ezért nem csak sportolók körében lesz közkedvelt, hanem mindenki másnál is. A zár tökéletesen záródik és nem ereszt. Az üvegnek elegendően széles nyílása van, ezért könnyen tisztítható öblítéssel vagy kefével.Stílusos, és több szín közül választhatsz.

Shaker Sportmixer

BlenderBottle üveg® SportMixer® ugyan olyan stílusossággal, innovációval és sokoldalúsággal lett megtervezve. Veled fog tartani az aktív és megerőltető életstílusod mellett is.  BlenderBottle üveg® SportMixer® megváltoztatja az "üveg vízre"  lévő fogalom definícióját. Búcsúzz el a shakerben lévő fehérje darabkáktól és köszöntsd a tökéletesen sima konzisztenciájú italodat. A mi rendszerünk az USA-ban szabadalmaztatott BlenderBall® acélgolyót használja, amely simára kever minden por formájú italt. A SportLoop™ zár hihetetlenül hasznos és csodálkozni fogsz, hogy tudtál nélküle élni mostanáig. Karabinerre vagy hátizsákodra akaszthatod. Az üveg kupakját jól csavard be, a zárat nyom be és még bukfenceket is csinálhatsz. Egy csepp sem fog kifolyni. 

 

Zöld színű shaker Sportmixer és előnyei:

  • praktikus űrtartalom
  • biztonságos zár
  • tökéletesen elkevert italok
  • bármilyen italra alkalmas
  • könnyen tisztítható
  • gumis a markolata
  • széles a nyaka
  • minőségi műanyagból készült BPA és ftalát nélkül
A vásárlók véleményei

Shaker Sportmixer zöld 590 ml - Blender Bottle

Write Your Own Review
Véleményt ír:Shaker Sportmixer zöld 590 ml - Blender Bottle
A Te értékelésed
Forgalmazó
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
6215-1
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Shaker Sportmixer zöld 590 ml - Blender Bottle

A kérdés leírása
Írj választ