Shaker navy 700 ml - Scitec nutrition

0%
0% (0)

A kék 700 ml-es shakeren csavaros kupak található, illetve egy kúp alakú szűrő, mely tökéletesen elkeveri a kedvenc táplálékkiegészítőd, hogy teljesen csomómentes legyen. Használat után elég meleg vízzel kiöblíteni.

Hosszú távon nem elérhető

Shaker Navy 700 ml – egy egészségre ártalmatlan műanyagból készülő shaker, mely segít elkeverni a kedvenc táplálékkiegészítőd

A 700 ml-es kék shaker kúp alakú szűrőt tartalmaz, mely segít elkeverni a kedvenc fehérjéd, a kreatint, vagy az edzés előttit, hogy az teljesen csomómentes legyen. Ideális, kézbe illő alakja van, a termék közepén pedig a Scitec Nutrition logója található. Csavaros kupakkal rendelkezik, melyből egyáltalán nem csöpög ki a folyadák. A kedvenc társad lesz az edzéseid során.

                      

Használat

Egyszerűen szórd bele a szükséges mennyiségű táplálékkiegészítőt, fehérjeport, kreatint, vagy edzés előttit. Ezután adj hozzá vizet, tejet, smoothiet vagy gyümölcslevet, jó alaposan zárd le, és addig keverd, míg a por fel nem oldódik. A belül található szűrőnek köszönhetően a por gyorsan feloldódik, és már néhány másodpercen belül fogyaszthatod a kedvenc italod. Használat után elegendő meleg vízzel kiöblíteni és hagyni megszáradni.

További Információ
EAN 30334-1
Termék kód 39249000: - Ostatné
Forgalmazó Scitec Nutrition s.r.o, A.Sipossa 9, 93601 Šahy, Slovakia
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória Shaker

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Shaker navy 700 ml - Scitec nutrition
Write Your Own Review
Véleményt ír:Shaker navy 700 ml - Scitec nutrition
Te értékelésed
Csomagolás (ml) Ár Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ