Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Shaker navy 700 ml - Scitec nutrition

A kék 700 ml-es shakeren csavaros kupak található, illetve egy kúp alakú szűrő, mely tökéletesen elkeveri a kedvenc táplálékkiegészítőd, hogy teljesen csomómentes legyen. Használat után elég meleg vízzel kiöblíteni.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 910 Ft

Shaker Navy 700 ml – egy egészségre ártalmatlan műanyagból készülő shaker, mely segít elkeverni a kedvenc táplálékkiegészítőd

A 700 ml-es kék shaker kúp alakú szűrőt tartalmaz, mely segít elkeverni a kedvenc fehérjéd, a kreatint, vagy az edzés előttit, hogy az teljesen csomómentes legyen. Ideális, kézbe illő alakja van, a termék közepén pedig a Scitec Nutrition logója található. Csavaros kupakkal rendelkezik, melyből egyáltalán nem csöpög ki a folyadák. A kedvenc társad lesz az edzéseid során.

                      

Használat

Egyszerűen szórd bele a szükséges mennyiségű táplálékkiegészítőt, fehérjeport, kreatint, vagy edzés előttit. Ezután adj hozzá vizet, tejet, smoothiet vagy gyümölcslevet, jó alaposan zárd le, és addig keverd, míg a por fel nem oldódik. A belül található szűrőnek köszönhetően a por gyorsan feloldódik, és már néhány másodpercen belül fogyaszthatod a kedvenc italod. Használat után elegendő meleg vízzel kiöblíteni és hagyni megszáradni.

A vásárlók véleményei

Shaker navy 700 ml - Scitec nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Shaker navy 700 ml - Scitec nutrition
A Te értékelésed
Forgalmazó
Scitec Nutrition s.r.o, A.Sipossa 9, 93601 Šahy, Slovakia
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
30334-1
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Shaker navy 700 ml - Scitec nutrition

A kérdés leírása
Írj választ