Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Shaker Double Wall Splash 700 ml - SmartShake

Gyártó:

A Double Wall Splash shaker egy speciálisan kialakított shaker, mely két szigetelő fallal és időtálló, tetszetős formával rendelkezik. A minőségi anyagok precíz összeszerelésének köszönhetően a szigetelő falak az italt hidegen, vagy melegen tartják hosszú ideig. Mi több, ez a 700 ml-es shaker a tökéletes lezárás érdekében biztonsági horgot tartalmaz a minél egyszerűbb használat érdekében.

Nincs raktáron
Becsült ár 3 490 Ft

Shaker Double Wall Splash - shaker kettős szigetelő fallal, egyedi kialakítással és kényelmes használattal

A Double Wall Splash shaker minőségi kialakítású, kettős szigetelő fallal rendelkezik, aminek köszönhetően italodat hidegen, avagy épp ellenkezőleg, hosszú ideig melegen tartja. A 700 mililiteres térfogatnak köszönhetően kiváló társ az edzőteremben, de az úton is. A shaker alsó részén minőségi gumi található, mely biztosítja a shaker tartósságát a legkeményebb külső behatásokkal szemben is.

 

A Double Wall Splash shaker erős rácsot is tartalmaz, mely az italok hatékony elkeverését szolgálja. Annak érdekében, hogy minél jobb fogást biztosítson, vékony és elegáns markolattal rendelkezik, mi több, egy egyszerű biztonsági horognak köszönhetően biztos lezárást biztosít. Mindez időtálló formába öltve, amely biztosítja, hogy a shaker-ed mindenki észreveszi majd. 

   Shaker Double Wall Splash

 

A Double Wall Splash shaker és előnyei

  • shaker 2 szigetelő fallal
  • akár 700 ml térfogattal
  • italát melegen avagy hidegen tartja hosszú ideig
  • egyedi dizájnnal rendelkezik
  • vékony és elegáns fogással rendelkezik
  • erős, funkcionális rácsot tartalmaz az italok megfelelő elkeverésének érdekében
  • az alsó felületen ütésálló gumival rendelkezik
  • a tökéletes lezárás érdekében biztonsági horoggal rendelkezik 
 

Hogyan használjátok?

Egyszerűen szórjátok bele a megfelelő mennyiséget a táplálék-kiegészítőből, fehérjeporból, kreatinporból, vagy edzés előtti kiegészítőből. Ezt követően adjatok hozzá vizet, tejet, gyümölcslevet, jó zárjátok le, és keverjétek, amíg a por nem oldódik fel. A belső rácsnak köszönhetően a por hamar feloldódik és néhány másodperc után fogyasztható kedvenc italotok.

A vásárlók véleményei

Shaker Double Wall Splash 700 ml - SmartShake

Write Your Own Review
Véleményt ír:Shaker Double Wall Splash 700 ml - SmartShake
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Shaker Double Wall Splash 700 ml - SmartShake

A kérdés leírása
Írj választ