Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Selenium 100 tab - Scitec Nutrition

A Selenium vagy szelén nyomelem egy erős antioxidáns, ami támogatja az immunrendszert és segíthet a betegségek megelőzésében. Különösen a fokozott fizikai aktivitásnál nélkülözhetetlen. Hozzájárul a normál spermaképződéshez, a haj és a körmök normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a pajzsmirigy normál működéséhez. Olyan enzimek eleme, amelyek biztosítják a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét és megakadályozzák a jódhiány képződését a szervezetben.

Nincs raktáron

Selenium vagy szelén - támogatja az immunrendszer megfelelő működését és nélkülözhetetlen a fokozott fizikai aktivitásnál

A Selenium vagy szelén nyomelem egy erős antioxidáns, ami támogatja az immunrendszert és segíthet a betegségek megelőzésében. A miktrotápanyagban szegény étkezés, vagy a fokozott fizikai aktivitás növeli a szelén pótlásának szükségességét. A szelén olyan enzimek alkotórésze, amelyek biztosítják a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. Nélkülözhetetlenek a tobozmirigy egészséges működéséhez és megakadályozzák a jódhiány képződését a szervezetben. 

 

selenium szelén

 

A Selenium előnyei

  • antioxidáns hatású
  • támogatja az immunrendszert
  • megakadályozza a jódhiány képződését a szervezetben

 

Adagolás

Fogyasszon 1 tablettát naponta étkezés közben.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (1 tab)
Szelén (élesztőből) 50 mcg

 

Egyéb összetevők

Sűrítőszerek (kalcium-foszfát, növényi cellulóz), Debittered Brewer's yeast (búzából), szelénnel dúsított élesztő, csomósodást gátló anyagok (növényi magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

 

Figyelmeztetés

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tárolja száraz helyen, 25°C-ig. Védje a fagytól és a közvetlen napfénytől. Nem alkalmas gyerekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolja kisgyermekektől védve. gyártó nem felel a helytelen használat vagy tárolás által okozott kárért. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.

Allergén figyelmeztetés: Tejet, szóját, tojásfehérjét, glutént és földimogyorót feldolgozó üzemben készült! 

A vásárlók véleményei

Selenium 100 tab - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Selenium 100 tab - Scitec Nutrition
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Selenium 100 tab - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ