Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ozsee Sackpack Blue tornazsák – Under Armour

Gyártó: Under Armour

Az Ozsee sackpack egy tágas, 16 l űrtartalmú tornazsák, mely könnyű, és nagyon ellenálló anyagból készül. Kétoldali kialakítású, és a csipesznek köszönhetően könnyen stabilizálható a háton. Természetesen nem hiányozhat az Under Armour látványos dizájnú logója sem a zsákról.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 4 100 Ft

Ozsee Sackpack Blue tornazsák – kétoldalas vállon hordható 16 l-es tornazsák, mely kiválóan szolgál a teljes sportfelszerelésed számára

Az Ozsee Sackpack egy tágas vállon hordható tornazsák, mely könnyű, de nagyon ellenálló anyagból készül, ezért ajánljuk a sportfelszerelés mindennapi hordására, de bármilyen egyéb alkalmakkor való felhasználására is. Kétoldali kialakítású, és egy összehúzható madzag segítségével zárható le, mely vállpántként is szolgál. A csipesznek köszönhetően a mellkason összecsatolhatóak a pántok, így a táskát könnyen stabilizálhatjuk a hátunkon. Természetesen nem hiányozhat az Under Armour logó látványos dizájnja sem.

A vásárlók véleményei

Ozsee Sackpack Blue tornazsák – Under Armour

Write Your Own Review
Véleményt ír:Ozsee Sackpack Blue tornazsák – Under Armour
A Te értékelésed
Forgalmazó
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
887162387534
Db per raklap
1 db.
Db per csomag
1 db.
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Ozsee Sackpack Blue tornazsák – Under Armour

A kérdés leírása
Írj választ