A mungóbab egy igazán tápláló hüvelyes és széleskörűen felhasználható a konyhában, kiváló íze van és könnyű elkészíteni. Használat előtt javasolt a babot csíráztatni, hogy magasabb tápanyagtartalma legyen. Kiválóan gazdagítja a salátákat, leveseket vagy más ételeket.
Mungóbab - tápanyagdús hüvelyes levesekhez, salátákhoz
A mungóbab egy nagyszerű ízű hüvelyes magas fehérje-, rost-, vitamin- és ásványi anyag-tartalommal. Ez a fajta bab csíráztatásra alkalmas, mivel jelentősen megnöveli a tápanyagtartalmát. Különleges az íze és széleskörű felhasználása miatt, hisz alkalmas levesek, saláták vagy más főételek vagy köretek elkészítéséhez is. A mungóbabot könnyű elkészíteni, csak hagyni kell 4 órán keresztül ázni és 25-45 percig főzni. Gazdagítsd te is a konyhádat ezzel a tápanyagdús babfajtával!
A mungóbab előnyei
- tápanyagdús hüvelyes
- magas rost, fehérje, vitamin és ásványi anyag tartalom
- könnyű elkészíteni
- kiváló íze van
- sokféle ételhez alkalmas
Tápanyagtáblázat
Tápanyagok | 100 g |
---|---|
Kalória | 1453 kJ / 347 kcal |
Zsír | 1,2 g |
ebből telített | 0,4 g |
Szénhidrát | 62,6 g |
ebből cukor | 6,6 g |
Rost | 16,3 g |
Fehérje | 23,9 g |
Só | 0,038 g |
Mungóbab - Green Apotheke
Összesített termék értékelés
Teljes értékelés
igazolt vásárlóktól
100 %
A termék leghasznosabb pozitív értékelése
A termék leghasznosabb negatív értékelése
Figyelmeztetés:
Tárold száraz, hűvös helyen.