Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

MAXGRIP neoprén kesztyű neoprén rögzítéssel – MADMAX

Gyártó: MADMAX

MAXGRIP neoprén kesztyű neoprén rögzítéssel egyedi ezdőkesztyű a tapadás minőségének javításához. A kesztyű belsejében található puha párnázat védi a kezed a horzsolásoktól, bőrkeményedésektől és sérülésektől. A kesztyű alja egyedi csúszásgátló anyagból készült, amely szilárdabb és biztonságosabb fogást biztosít.

Nincs raktáron
Becsült ár 4 690 Ft

MAXGRIP neoprén kesztyű neoprén rögzítéssel - egyedülálló edzőkesztyű csúszásgátló anyaggal a tapadás javítása érdekében

A MAXGRIP neoprén kesztyű egyedi, tartós edzőkesztyű a tapadás javításához terveztek. A kesztyű belsejében puha, kíméletes párnázat van, hogy megvédje a kezed a bőrkeményedésektől, horzsolásoktól vagy sérülésektől. Ugyanakkor, a kesztyű alsó része csúszásgátló, ami szilárdabb fogást biztosít. A neoprén, amelyből a kesztyű készült, biztosítja edzés közben a maximális nedvességfelvételt és az izzadtság felszívását. A kesztyű univerzális méretű. A csomag 2 db-ot tartalmaz.

A vásárlók véleményei

MAXGRIP neoprén kesztyű neoprén rögzítéssel – MADMAX

Write Your Own Review
Véleményt ír:MAXGRIP neoprén kesztyű neoprén rögzítéssel – MADMAX
A Te értékelésed
Készült
EU
Forgalmazó
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
8591325006874
Db per raklap
1 db.
Db per csomag
1 db.
Bruttó súly
0.00 kg
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

MAXGRIP neoprén kesztyű neoprén rögzítéssel – MADMAX

A kérdés leírása
Írj választ